Battlefield 3 (2011)

PC / PlayStation 3 / Xbox 360

Ontwikkeld door Digital Illusions
Uitgegeven door Electronic Arts

In het spel neem je de rol aan van sergeant Henry 'Black' Blackburn. Als lid van het U.S. Marine Corps zit je gestationeerd op de grens tussen Iran en Irak. Wanneer de regio getroffen wordt door een aardbeving moet Blackburn, samen met een team van vijf elite-soldaten, op zoek naar de leden van een onderzoeksteam, welke zich op dat moment in vijandelijk gebied bevinden. Door de aardbeving is echter ieder contact met het onderzoeksteam verbroken. Je missie wordt tevens bemoeilijkt door Iraneese en Irakeese strijdgroepen, welke bekend staan onder de naam 'Peoples Liberation Resistance', en welke je aanwezigheid niet op prijs stellen.

avatar van youngtick
Ik ben heel, maar dan ook heel erg benieuwd naar deze game.

avatar van Rujar
Irak vind ik wel het leukste strijdtoneel voor een game! Oke misschien is Somalie iets toffer.

Ik kan niet wachten, dit word een geweldige shooter

Ik zal eens kijken wat deze game ons brengt. Ik ben heel erg benieuwd of dit Call of Duty voor mij kan overtreffen.

avatar van youngtick
ik had wel meer berichten verwacht dan dit. Nou ja misschien komt dat later wel. In vergelijking met Modern Warfare 3 zijn de hoeveelheid berichten hier een lachertje

Assume schreef:

Voor jou denk ik niet, want als jij cod goed vind dan is dit denk ik niets voor jou. Cod is namelijk voor jongens en bf3 zal voor echte mannen zijn dus koop hem maar niet en hou het dus maar bij die arcade shooter, die elk jaar het zelfde is en waar ze met mw3 een maandelijks bedrag gaan vragen voor online content. De zakke vullers

avatar van pie
pie
youngtick schreef:

Call of duty is ook gewoon een betere game .
Nee er zijn veel jongeren gebruikers hier en die gaan eerder voor cod mw3.

pie schreef:

Call of duty is ook gewoon een betere game .
Nee er zijn veel jongeren gebruikers hier en die gaan eerder voor cod mw3.

hoezo beter, die cod's zijn één en dezelfde game vanaf 2006 (cod mw 1), dus beter zeker niet misschien wat simpeler en dat is voor jullie kids ook wel goed, dan hoeven jullie er niet zoveel moeite voor te doen, touwens waarom probeer je dan niet gewoon pac man die kost geen 50 euro en is net zo simpel

avatar van Blueyed
Deze ga ik cker kopen! En dit gaat MW3 zo verslaan, naar mijn mening.

Ik sluit me aan bij stippie over COD.
COD2 is nog gewoon erg goed. Alle COD games* daarna zijn allemaal van hetzelfde (exlc. WaW)

** COD3 heb ik nooit gespeeld, dus uitgesloten van "Alle COD games"

avatar van Blueyed
Inderdaad. Ge-wel-dig.
Kijk hier wel naar uit.

stippie schreef:

Haha, een typische Battlefield fanboy. Gelukkig kijk ik nog naar kwaliteit en niet naar titels.

avatar van bettafish14
kom op geen gezeur over welke beter is, de één vind cod beter de ander battlefiel heel simpel toch?

zelf zal dit mijn eerst battlefield kopen, omdat ik persoonlijk cod minder leuk vind worden en dit lijkt mij wat meer afwisseling, cod mw3 vind ik weer teveel actie en te overdreven laatste tijd, maar dat is mijn mening hea.
we zullen zien hoe het word

Assume schreef:

Kwaliteit is bij cod ver te zoeken de laatste tijd, ik heb ze zelf allemaal en vind dat de serie stil staat, geen vernieuwingen op grafisch gebied en de game-play laat ook te wensen over. Tevens door geen beta's uit te brengen is het de eerste twee maanden bij alle cod titels een puinhoop online en dit heb ik nog niet 1 keer meegemaakt bij bf of bfbc.

Nee ik ben geen bf fanboy, maar ik wil wel waar voor mijn geld en hoewel ik mw3 toch ook weer zal kopen koop ik hem niet op de release datum, maar een maand of twee later tenminste als hij beter is dan cod bo, want die game is barrrrrrrr slecht.

avatar van TonyTHorror
Assume schreef:

Dan mankeert er iets aan je ogen, ben ik bang. Want de kwaliteit van de nieuwste BF ontstijgt MW3 met volle overtuiging, dat valt in de categorie ''feitelijk bewezen''.

Je kunt MW3 uiteraard beter vinden, maar als je over betere kwaliteit begint...

avatar van jirachi04
MW3 ga ik nooit kopen, over BF3 zit ik nog te twijfelen.

Als mensen zeggen dat de game-play langzaam is in een battlefield game dan hebben ze nog nooit een battlefield game gespeeld, want als je met 64 spelers en met heel veel voertuigen op een grote, middelgrote of kleine map zit te spelen dan is dat een geweldige ervaring en dan kun ook nog doormiddel van team-play echt samen spelen, kortom dit word de shooter waar vele van ons zich de komende twee jaar zich op stuk kunnen bijten.

Ik kan niet wachten, laat maar komen die shit

TonyTHorror schreef:

Je kunt MW3 uiteraard beter vinden, maar als je over betere kwaliteit begint...

Haha, feitelijk bewezen. Dat het er mooier uitziet ja, maar dat is niet de kwaliteit van een spel. Ik kan zien dat je een beginner bent op dit gebied. Maar ik zeg niet dat ik mw3 beter vind dan bf3. Ik zeg alleen dat stippie niet meer vergelijkt maar meteen conclusies gaat trekken dat op mw3 kleinere kinderen zitten en dat er op bf3 allemaal mannen zitten. Daaraan kun je hopelijk wel merken dat hij niet meer precies kan kijken tussen de 2 games als hij meteen zo begint als hij alleen een trailer, en misschien een paar gameplay beelden heeft gezien. Die knul is volgepropt met vooroordelen en beoordeelt mw3 nu al alsof het mw2 is.

avatar van TonyTHorror
Ik kan zien dat je een beginner bent op dit gebied

!
Dat het er mooier uitziet ja, maar dat is niet de kwaliteit van een spel

Ga me geen woorden in de mond leggen....heb het nergens over een bepaald aspect. BF3 gaat o.a qua gameplay een stap verder waar MW3 de zoveelste achtbaan wordt. BF3 werkt met een duidelijk voelbare impact, zowel in destructie als wapengebruik. Moet ik nog even doorgaan? Dit deden ze al met de BC games en dat wordt nu overduidelijk verbeterd.

MW groeit in de breedte, terwijl BF in de breedte EN diepte vordert.

avatar van youngtick
Wat zou precies de reden zijn dat Battlefield eerder uitkomt dan Modern Warfare 3. Het zou toch niet zijn dat ze bang worden om geowned te worden door Activision. Zou wel jammer zijn want ze maken gigantisch veel kans om het beter te laten verkopen dat MW3

youngtick schreef:

Van mij hoeven ze er niet meer te verkopen, als ie maar gruwelijk goed is zoals alle andere bf games

stippie schreef:

aight ik ga dat onthouden

kiriyama
Chromath denkt zeker dat als hij 'slechts' een 4.5 geeft dat zijn stem dan wel serieus wordt genomen.

avatar van bettafish14
Even een vraagje dit deel staat toch los van de bad company serie of niet?

bettafish14 schreef:
Even een vraagje dit deel staat toch los van de bad company serie of niet?

Jazekers. Het is gewoon een vervolg van Battlefield 2

kiriyama schreef:

niet echt, nee. Heel onnozel als je het aan mij vraagt.

Jazekers. Het is gewoon een vervolg van Battlefield 2

Mooi, dit spel ga ik zeker kopen.

avatar van Rujar
Battlefield 3 on Console Will Run At Half PC Frame Rate - PlayStation 3 News at IGN - uk.ps3.ign.com

Leuke discussie (dat MW3 wel op 60 fps draait) wat is het verschil dan?

Bfbc2 doet bij mij rond 100 fps alles op high en 8 x aa, dus ik maak me niet druk.

kiriyama

Hoe beter de fps hoe sneller de controls reageren. (Minder input lag.) Erg belangrijk bij online shooters.