Mobile Police Patlabor: Game Edition (2000)

Alternatieve titel: Kidô Keisatsu Patorebâ: Game Edition

PlayStation
Adventure / Action

Ontwikkeld door Bandai en Production I.G.
Uitgegeven door Bandai

Gebaseerd op Patlabor: The Movie. In de toekomst beschikt de politie van Tokyo over grote robotvoertuigen, Labors genaamd, om de steeds heftiger wordende misdaad te bestrijden. Jij bent nieuw rekruut bij de Tokyo Metropolitan Police Special Vehicles Section 2. Als plotseling echter verschillende Labors kuren beginnen te vertonen, stellen de officiers Noa Izumi en Asuma Shinohara een onderzoek in en aan Section 2 om het te onderzoeken. De zaak blijkt samen te hangen met het mysterieuze Babylon Project en een gruwelijk nieuw soort cyber-virus.

kiriyama
Nooit geweten dat hier een spel van was. Zou ik eigenlijk nog wel eens willen spelen, al was het maar voor het verhaal. Dat was in de drie films en dan met name in deel twee toch wel erg sterk.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Helaas nooit buiten Japan verschenen en niet vertaald, dus verhaal zal helaas lastig te volgen zijn.
Adventure gedeelte is zo te zien toch wel 't grootste deel van 't spel, erg veel dialoog, wel door de original voice actors ingesproken las ik. Hier nog een FAQ die de game enigszins speelbaar maakt.