Back to the Future Episode 2: Get Tannen (2011)

PC / PlayStation 3 / Nintendo Wii / Macintosh / Apple iOS / PlayStation 4 / Xbox One
Adventure

Ontwikkeld door Telltale
Uitgegeven door Telltale

In de tweede episode uit het Back to the Future seizoen moeten Marty en Doc Brown uit 1980 gangsterbaas Kid Tannen tegenhouden. Deze zoekt wraak op Marty's familie en dreigt Marty's vriendin in de toekomst uit te wissen.

avatar van W B
W B
Deze was qua sfeer, soundtrack, humor en verhaallijn net als het eerste deel, maar het plezier die ik aan deel 1 heb beleefd, kwam iets minder over in dit deel. Toch heeft deze game mij enkele uren aan mijn monitor gekluisterd en heb ik 'm uit weten te spelen. Ondanks het feit dat ik even niet meer wist wat te doen en hier teveel tijd aan heb gespendeerd om uit te zoeken. Tot het vervelendst toe... Ooit maar eens aan deel 3 beginnen...

avatar van mrdig
Op de ipad 1 zijn deze episodes praktisch onspeelbaar. Het stotterde aan alle kanten, waardoor je nooit in de flow komt. Op de ipad3 speelt het echter wel prima en nagenoeg vloeiend. Heb deze serie dan ook weer opgepakt en ik vermaak me er prima mee. Op naar ep 3.

SouthParkFan
Ook weer een goede episode, wel meer van hetzelfde. Hoop dat de toekomstige afleveringen wat meer variatie bieden.

avatar van Delloo
Leuk vervolg op Episode 1. Verrassende wending van het verhaal. Heb me weer goed vermaakt. Heb 1 x een hint moeten gebruiken toen ik dat doelloos heen en weer slenteren van Marty, en daarbij alle vragen maar weer opnieuw stellen, een beetje zat was. Leuk hoe de karakters zich ontwikkelen. Vooral Edna, die in dit deel best wel pittig is en in deel 1 begon als een chagrijnige oude heks met horder van oude kranten. Hoe is ze zo geworden? In de volgende delen zal dat wel duidelijk worden. Op naar deel3.....