Niinoke schreef:
Kan iemand me helpen aub?
Ik snap de nieuwe ssx toch niet helemaal denk ik.
In EXPLORE heb ik bij 1 berg alle races en trick events gedaan, niet allemaal gouden badges maar heb ze wel gedaan, en toch kan ik niet naar de andere bergen, of moet je deze echt kopen?
Ander vraagje: Ik eindig nooit als 1ste bij een race of een trick event, ze behalen echt onmogelijke scores. Is het zo dat als je een hoger level bent je deze makkelijk kan inhalen of heeft dit er niets mee te maken?
PLEASE HELP
Ik zie dat hier al een behoorlijke tijd geen berichten meer worden geplaatst, maar ik reageer toch even. (denk dat Niinoke inmiddels wel verder is gekomen maar misschien handig voor nieuwe spelers)
Drops waar je nog nooit geweest bent in explore mode moet je inderdaad kopen, maar die kosten zijn vrij verwaarloosbaar.
Persoonlijk raad ik mijn vrienden aan om na de verplichte tutorial meteen met explore mode te beginnen, mensen die eerdere versies van SSX hebben gespeeld raad ik dit al helemaal aan, omdat World Tour in deze game vrij matig gedaan is.
Het is in SSX zo dat je per lvl-up betere boards (en mods) kunt kopen, en dit maakt een behoorlijk verschil in je snelheid en je rotatiesnelheid (trick events).
Dit gaat van lvl1 tot en met lvl15.
De Bronze-Silver-Gold tijden en scores in explore zul je in de meeste gevallen vrij snel kunnen verbeteren, met global events (online) is dit echter een ander verhaal.
Ze zeggen over SSX (2012): Easy to pick up, difficult to master.
Wat je zult zien is dat beginners anderhalve minuut over een bepaalde race doen, waar ver gevorderden in 30-40 seconden klaar zijn.
Over het algemeen kun je bij online events zeggen, hoe hoger de drop cost is (entry fee), des te moeilijker het is om hoog te eindigen.