N.O.V.A. 2 (2010)

Alternatieve titels: N.O.V.A 2: The Hero Rises Again | Near Orbit Vanguard Alliance 2: The Hero Rises Again

Apple iOS / Mobile
single player / online

Ontwikkeld door Gameloft
Uitgegeven door Gameloft

Het verhaal speelt zich zes jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Er is nog steeds een felle oorlog gaande tussen de Orbitals en de Human-Alien Alliance. Kal Wardin heeft zijn actieve carrière bij N.O.V.A. inmiddels enkele jaren beëindigd en woont nu op de verlaten woestijnplaneet Scorpius. De oorlog breidt zich echter uit en treft nu ook de uithoeken van het universum. Hierdoor wordt Kal gedwongen zich opnieuw te mengen in de strijd.

avatar van -marco-
Zeer waardige opvolger. Zoals Gameloft zelf zegt: Bigger & Better!!