Doritos Crash Course (2010)

Alternatieve titels: Doritos Crash Course Go! | Avatar Crash Course

Xbox 360 / Xbox One / PC
Platform / Racing

Ontwikkeld door Wanako en A2M
Uitgegeven door Microsoft

Doritos Crash Course is een spel waarin je het met je Xbox Live Avatar tegen andere spelers opneemt. Leid je avatar zo snel mogelijk door levels vol met obstakels en hindernissen, zet een zo snel mogelijke tijd neer, en finish eerder dan je tegenstanders.

avatar van Brains
2,0
Een stuk beter dan voorganger Dash of Destruction. Langere speelduur maar vooral een stuk uitdagender. Verder is het dan niet heel veel speciaals, maar voor een gratis game is dit prima te pruimen.

Ravnoss
Vermakelijk spel voor een gratis download . Heb alle levels uitgespeeld, en al snel door dat het me nooit gaat lukken overal goud te halen zonder mijn TV kapot te gooien met een controller .

avatar van Feyenoord100jaar
Leuke game, vind het wat weg hebben van Fusion Frenzy en Wipeout

avatar van fabblwaps
Erg leuk dit, lekker uitdagend ook (het één na laatste level is ronduit frustrerend).

3,5* ster, omdat ik een gratis game niet op de speelduur ga afrekenen.
Ik blijf tenslotte een Nederlander.

avatar van gamefreakske
funny en zeker niet slecht

avatar van Brains
2,0
Aardige party game. Vooral met meerdere spelers kan dit erg leuk zijn. Je speelt met je eigen Xbox LIVE avatar dus dat geeft een leuke persoonlijke touch aan de game. Gegarandeerd een avondje lachen als iedereen z'n eigen XBL account meeneemt - of natuurlijk via LIVE al vind ik dit toch echt een banktitel.
Speel je echter in je eentje dan verliest de game die meligheid en blijft er een zeer matige platformer over. De besturing is stroef en vervelend en dan is de game voor de rest gewoon niet leuk genoeg om nog voor de gouden medailles te gaan.
Ik kom uit op 2,0* - want voor deze 'prijs' mag je eigenlijk niet heel erg veel klagen.

AvMerode
Doet me wat denken aan Stuntman (ps2) waarbij het precies zo en niet anders moet zolang je de gold medal wilt behalen.
Niet voor iedereen weggelegd omdat niet iedereen kalm en beheerst is, hier is wel enig geduld voor nodig wil je alles perfect hebben.

Erg goed, zelfs voor 800 punten zou dit nog de moeite waard zijn, dus extra pluspunten voor het feit dat het gratis is.