Playboy: The Mansion (2005)

PC / PlayStation 2 / Xbox
Simulation

Ontwikkeld door Cyberlore
Uitgegeven door Ubisoft, Groove en ARUSH

Op je luxueuze landgoed (de “ Mansion “) kruip je in de huid van een charismatische en benijdenswaardige man: Hugh Hefner, de oprichter van het Playboyimperium! Word het boegbeeld van de tegencultuur en bouw een media-imperium op. Je gevoel voor contacten en je zakelijke inzicht zijn je belangrijkste troeven om van Playboy niet alleen een succesvol tijdschrift te maken, maar ook een gerespecteerd cultureel symbool waar men niet omheen kan. Daarnaast regel je het leven in de Mansion en organiseer je de drukst bezochte Vipparty’s van Los Angeles, waardoor je hét symbool van de Hollywood-party’s wordt.

avatar van Foetsj_NL
Durft niemand toe te geven dat hij deze game heeft gekocht ?

avatar van Jorge-E
Kon ik dat maar. Een game van een van de beste tijdschriften uit de wereld wil ik toch eens spelen.

avatar van metaledje
Ik had hem half jaartje terug gekocht bij de media markt voor 19.99. The sims kan ik opzich nog wel waarderen,maar dit was echt enorm saai. verveeld binnen 30 min al, en het is ook enorm simpel in elkaar geflutst, wat voor een vrouw je ook in beeld krijgt, ze hebben allemaal dezelfde borsten.

superdross
HAHAHAHAHAHAHA wat een spel niet normaal gewoon vervelen ik raad jullie aan DONT TRY THIS @ HOME het is bij sommige stukkjes wel mooi gemaakt maar ik raad jullie aan koop een andere spel

avatar van J.Bell
Wow, zojuist iemand een vette 5* gestemd..

Is dit echt zo slecht? Ben wel benieuwd eigenlijk..

avatar van gemaster
Ik heb het spel ook alleen maar gekocht voor de interviews.

avatar van J.Bell
gemaster schreef:
Ik heb het spel ook alleen maar gekocht voor de interviews.

Net als je abonnement op het blad zeker...

avatar van gemaster
Eeh, ja dat is inderdaad de grap die ik probeerde te maken.

avatar van DarthSolidKevin
gemaster schreef:
Eeh, ja dat is inderdaad de grap die ik probeerde te maken.

Nou mij heb je dubbel hahaha

avatar van burgetje1
jawel ik heb hem gekocht (voor m'n oom)

avatar van Game-analist
Goede game!

avatar van bvonk
Slechte game!

avatar van Jorge-E
Sexy Game!

avatar van Alexjaxx
Tja..
Ik vond het nou ook geen goed spel.. Beetje saai enzo..

Maar omdat pauperspellen als asassins creed wel een 4 halen vind ik deze nog zeker een 2,5 waard.

(Beetje sims maar dan minder mogelijkheden en iets meer boobies)

avatar van jellecomicgek72
Deze game wil ik nog wel eens uitproberen. Lijkt me intressant.

avatar van kaholiic
Als niet alles wordt gecensueerd, dan ben je niet de enige!

Dr. Salvador
Koop liever een echte Playboy is de winkel

avatar van JustMike
Dr. Salvador schreef:
Koop liever een echte Playboy is de winkel

daar kan je ook mee spelen wil je zeggen?