logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

De Blob 2 (2011)

PlayStation 3 / Nintendo Wii / Xbox 360 / PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch
Platform / Puzzle

Ontwikkeld door Blue Tongue en BlitWorks
Uitgegeven door THQ, THQ Nordic en Syfy Kids

De kwaadaardige Comrade Black heeft alle kleuren uit de stad Prisma City gezogen. Met de Blob trek je opnieuw door de stad om deze weer volledig in te kleuren. Door met je Blob tegen gebouwen aan te rollen en voorzie je deze van een nieuw laagje verf.

avatar van Cassevis
Huh? Hebben de makers soms gedacht dat de blob een succes was en dat ze dan beter een vervolg konden maken?

De Blob 2 heeft anders behoorlijk goede scores in de wacht gesleept... Maar aan dit soort spellen heb ik ook geen behoefte.

avatar van Cassevis
Ik kan er alleen maar om lachen

avatar van creepy_one
Cassevis schreef:

ik vond het anders heel leuk dat er nog een kwam