logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

North American Hunting Extravaganza (2010)

Nintendo Wii
Simulation

Ontwikkeld door Destineer
Uitgegeven door Destineer en Zushi

In North American Hunting Extravaganza ga je op jacht in de Verenigde Staten. Je bezoekt verschillende jachtgebieden opzoek naar uiteenlopende prooien. In totaal zijn er twintig verschillende beesten te vinden. Je hebt de beschikking over een arsenaal aan wapens en de nodigde jachtuitrusting. Zo kun je een kruisboog verdienen of kun je je wapen voorzien van een vizier om nog preciezer te kunnen mikken. North American Hunting Extravaganza is het thuis voor onder andere herten, poema’s, coyotes en beren. Je vindt de dieren in één van de drie regio’s van Noord Amerika die je aandoet. Je Wii-Mote doet dienst als schietijzer.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.