logo GamesMeter menu

Amstrad CPC / Commodore 64/128
Racing

Ontwikkeld door Mervyn J. Estcourt
Uitgegeven door Digital Integration

Motorrace game waarbij je met zes versnellingen en hoge snelheid over tien wereldberoemde circuits rijdt. Kies uit drie moeilijkheidslevels, en zorg dat je de andere 19 rijders verslaat.

avatar van JonnieBrasco
Dit was best een goeie racer voor zijn tijd! Je begon aan de staart van het veld, en afhankelijk van de ingestelde moeilijkheidsgraad was de opmars naar voren soms best pittig. Grafisch was het matig, maar ik geef toch een goeie score. Dat ik dit veel gespeeld hebt komt doordat dit een van de eerste racegames is waar begrippen als ideale lijn en ideale snelheid een belangrijke factor spelen.