Dragon Ball: Raging Blast 2 (2010)

PlayStation 3 / Xbox 360
Fighting

Ontwikkeld door Spike
Uitgegeven door Namco

Raging Blast 2 is een vechtgame met de personages uit de gelijknamige animatieserie. In deze vechtgame kun je met negentig bekende Dragon Ball-vechtersbazen aan de slag, waarvan er twintig nieuw zijn ten opzichte van het eerste deel. Het spel kent zeven modi waarin gevochten kan worden. De verschillende omgevingen waarin wordt gevochten bevatten diverse elementen die je tijdens het gevecht kan gebruiken. Daarnaast zijn er enkele nieuwe levels toegevoegd.

avatar van Bahamut Zero
Een next-gen Dragonball game van Spike (makers van de legendarische Budokai Tenkaichi reeks). Dit kan misschien wel iets worden!

avatar van Feyenoord100jaar
I sure hope so, ik wil minimaal nog 1 goede dragon ball game spelen.

avatar van Mafurios
Ik heb net gelezen dat er 90 personages in zitten en daarvan zouden 20 compleet nieuw moeten zijn.
Dus zelfs met nieuwe personages komen ze niet voorbij tenkaichi 3 en die had alleen personages uit de series.
Aan de andere kant de meeste van die personages waren bijna compleet waardeloos.

Ik vraag me af wat dat ding in het midden is... misschien een fusion tussen frieza en/of cell met Janemba ofzo?

avatar van pie
pie
Super ga ik weer halen

hier kijk ik weer naar uit, en die in het midden is van een tv special Hatchiyack - Dragon Ball Wiki - dragonball.wikia.com

Dit gaat een toppertje worden! De demo spreekt voor zich. Dit wordt dé game waar alle Dragon Ball fans op gewacht hebben!

avatar van pie
pie
Leuke game hebben nu niet een standaard verhaal lijn maar je hebt een galaxy.Je moet met iedereen spelen om het spel uit tespelen.

En je kan de moeilijkheids graad niet meer instellen.
Je hebt in de missie's ( gevechten ) verschillende moeilijkheids graad. Very easy, easy, normal, hard, very hard en ultimate.

En om sommige missie's tekrijgen moet je met andere personage's ook zo ver zijn dat je dan de baas kan verslaan.

Het vechten is ook wel stuk erop vooruitgegaan je kan niet de heletijd kamehame doen je moet telekens als je een grote aanval heb gedaan 4 sec wachten voordat je weer een grote aanval kan doen.

De film wat je erbij krijgt (staat op dezelfde cd) is niet zoveel aan.

Zijn er nog vragen hoor ik het graag.

avatar van J0rea
Deze net bestelt kijk hier echt wel naar uit!!!!