BioShock Infinite (2013)

PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch
single player / online

Ontwikkeld door Irrational
Uitgegeven door 2K

BioShock Infinite speelt zich af in 1912. De onderwateromgevingen van Rapture worden ingeruild voor de vliegende stad Columbia. Als speler kruip je in de huid van Booker DeWitt, die in Columbia op zoek gaat naar de vijftien jaar eerder gekidnapte Elizabeth. Deze dame beschikt over speciale krachten en Booker moet haar beschermen tegen mensen die op haar krachten uit zijn. Hij krijgt naast wapens ook de beschikking over speciale vaardigheden die gebruik maken van de elementaire krachten.

avatar van AmazingPP
Krijgt ondersteunig van Playstation Move. Joepie!

LimeLou schreef:
Die gameplay hemelse game wordt dit!

Daar twijfel ik niet aan

Voor mij de most wanted game voor de komende periode!

kan echt niet wachten!
is er al niet een andere poster ofzo?

avatar van LimeLou
Die ga ik binnenkort wel toevoegen (als iemand me niet voor is)

nog zo lang wachten.
ach, ik heb deel 2 nog niet uitgespeeld.

kiriyama
Ziet er goed uit, al gaat het me allemaal iets te snel. Ze hadden de spanning nog wel wat meer mogen opbouwen. Maar verder wel erg gaaf. En dat alles zonder laadtijden.

avatar van LimeLou
Ik neem aan dat het tempo later iets lager wordt. Dit is nog een actie stukje waar je nog geen speciale krachten heb gekregen in het begin van de waarschijnlijk.

kiriyama
Je hebt al wel krachten, die vijanden in slow-mo in de lucht laten hangen.

Er zullen ook vast rustigere stukken komen, maar dit zijn de eerste 15 minuten! Ze hadden de actie wel iets later mogen laten komen.

avatar van LimeLou
Ik vind het wel een lekker begin. Met die rails waar je lekker over kan sjeezen Gewoon actievol en tegelijkertijd fris.

avatar van JustMike
kon ik al, dat filmpje, maar ziet er allemaal erg goed uit vind ik zelf.

duurt nog zo lang!!

avatar van LimeLou
Stoppen ze er nu al mee? Jammer.

avatar van LimeLou
Oeps foutje! De 1999-modus gaat dus gewoon door (verkeerd de titel gelezen!). Maar wat een spel lijkt me dit, zeg! Ik hoor er alleen goede dingen van en de developers praten er continu met passie over. Staat zeker hoog op mijn verlanglijstje.

Al zo vaak de demo gezien op youtube....de graphics zien er zo mooi uit en verleidelijk om hem te spelen
hoelang duurt het nog voordat hij uitkomt?

avatar van LimeLou
Eind 2012 kwam het uit, dacht ik.

LimeLou schreef:
Eind 2012 kwam het uit, dacht ik.

Damn echt Teleurstellend dacht nl dat deze rond april zou komen, maar vrees dat je gelijk hebt, daar ik niet veel meer lees over deze game

Zojuist bekend gemaakt:

Release 19 oktober

Ver weg, maar goed nieuws

Kan niet wachten, instant buy

Ricxz92 schreef:
Heavy Hitters Trailer:

YouTube - BioShock Infinite - Heavy Hitters Trailer

Dope dope

Vervanger voor de big daddy's kind of types

avatar van Ricxz92
Neeeee...

kiriyama
Damn! Daar gaat m'n GOTY.

avatar van -marco-
Sucks idd! Deze game keek ik het meest naar uit dit jaar!!

Hopelijk komt dit uitstel de game ten goede!

-marco- schreef:
Sucks idd! Deze game keek ik het meest naar uit dit jaar!!

Hopelijk komt dit uitstel de game ten goede!

precies, hier keek ik ook het meest naar uit

avatar van J0rea
Waarom zou dit zijn.......?

avatar van Starmaster501
"Toen we in maart de releasedatum van BioShock: Infinite aankondigden, waren de best tevreden met de timing. Sindsdien hebben we echter mogelijkheden gezien om Infinite nog specialer te maken. Vandaar dat we de release naar februari hebben verschoven, om het team de tijd te geven om het best mogelijke Infinite te maken."
BioShock: Infinite uitgesteld naar volgend jaar | PC games - gamer.nl

avatar van LimeLou
Mijn best Is toch kort na mijn verjaardag, dus kan ik snel de game kopen