Frogger (1981)

Alternatieve titels: The Official Frogger | Frogger TV Arcade | Arcade Archives FROGGER

Arcade / Atari 400/800/XL/XE / TRS-80 / Odyssey 2 / Atari Video Computer System / Commodore 64/128 / Apple II / MSX Series PC / Intellivision / Atari 5200 / Texas Instruments TI-99 / Commodore VIC-20 / ColecoVision / Macintosh / Timex Sinclair / Game Boy / Game Boy Color / Sega Mega Drive/Genesis / Super NES / game.com / Game Boy Advance / Mobile / Plug and Play / Apple iOS / Windows Phone / Android / Nintendo Switch / PlayStation 4
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Konami
Uitgegeven door Konami, Sega, Gremlin, Parker Brothers, Misosys, Sierra, Cogito, MicroDeal, Starpath, Games to Learn By, Philips, Majesco en Hamster

Leid een verloren kikker naar het huis aan de overkant van de rivieroever binnen de tijdslimiet. Er zullen veel obstakels te overwinnen zijn op weg naar huis. Laat de kikker oversteken langs gevaarlijke wegen vol met auto's en rivieren waar alligators en slagen op de loer liggen.

avatar van Kos
Kos
Geen arcade-mode??

Dat zal George Costanza niet leuk vinden.

avatar van psychonaatje
Oh shit! Daar moet natuurlijk wel een arcade-mode bij staan. Ik kan het spel (ook) niet meer zien zonder aan Seinfeld te denken. Sublieme aflevering!

avatar van Maarten||
Sorryt? Zo laag, dit is een echte klassieker !

avatar van DoraRing
veelste laag!

Pascal A
Dat zal George Costanza niet leuk vinden.

Idd een van de beste afleveringen, en dat deze game zon laga score heeft ?

Ehm, een plaats in de flop 100 voor Frogger Ik dacht dat dit spel als klassieker bekend stond.

Intellivision, m'n allereerste spelcomputer. Hoewel dat ding al een jaar of 8 oud moest zijn geweest toen ik hem kreeg..
Kan me nog wel een aantal spellen herinneren, dit was er één van. Vanwege die klassieke herinnering 4*, van het spel kan ik me niet heeeeel veel meer herinneren..

avatar van Spawn NL
DoraRing schreef:
veelste laag!

Dat zullen mensen ook wel eens denken bij de stemmen die jij geeft.... -_-"

Klassiekertje...ik had een versie die me flink irriteerde, want het was best pittig soms haha. Wel geinig om eens te doen.

avatar van stranded
Eigenlijk was dit in 81 al teleurstellend. Dit was geen vooruit gang vergeleken met oudere games. Het was zo simpel en onzinnig. Maar toch hou ik van dit spel. Dat simpele en naïeve van deze game is zijn voor en nadeel.

avatar van Donkerwoud
Verslavend rotspel. Ben bijna obsessief in de weer geweest om die rotkikker zo vaak mogelijk over de sloot te krijgen.

avatar van Starmaster501
OMG gewoon om van in slaap te vallen. maar het is wel erg verslavend. dus toch een 2,5

riczz
verslavend om ze naar de overkant te krijgen !

avatar van wolff
niet zo leuk meer, maar zeker klassieker

Grappig spelletje. Eerst de weg over en daarna het kanaal.