menu

Napoleon: Total War - The Peninsular Campaign (2010)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

PC
Strategy
single player / multi player

Ontwikkeld door Creative Assembly
Uitgegeven door Sega

The Peninsular Campaign is een verhaalgedreven spin-off van de Total War-serie. In deze uitbreiding zitten onder andere nieuwe maps, facties en eenheden. De strijd speelt zich deze keer af in Portugal en Spanje, die laatste maakt ook de nieuwe factie op. Je krijgt de mogelijkheid om als Napoleon te spelen, maar ook als één van zijn tegenstanders. Qua setting kun je aan de slag op het Iberisch schiereiland. Naast de turn-based modus op de wereldmap zijn er daarnaast ook strategische gevechten uit te voeren op zee en op het land.

zoeken in:
avatar van bvonk
3,5
Wel leuk maar kun je deze DLC wel zien als een spel? Het is eigenlijk alleen maar een stukje meer map met wat andere units.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:41 uur

geplaatst: vandaag om 08:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.