menu

Patapon 3 (2011)

mijn stem
geen stemmen

PlayStation Portable
Music / Strategy
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Sony en Pyramid
Uitgegeven door Sony

Diep in de duistere kerkers zoekt de Patapon-stam naar gekidnapte kameraden. Verken levels en neem het op tegen reusachtige monsters tijdens de reddingsmissie van de Patapon. Het spel telt meer dan honderd missies verspreid over een wereldkaart vol kerkers, labyrinten, moerassen en vulkanen. Werk samen in een team om je missiedoelen te halen en versla meer dan dertig eindbaasmonsters door de vaardigheden en wapens van 21 verschillende soorten Patapon te combineren. Daarnaast bevat het spel diverse multiplayer modi, waaronder: Missile Mission, de Obstacle Race Mission en de Tower Defence Mission.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=sD4P24jep40

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Marcellussss
Klinkt weer goed.

avatar van Starmaster501
Ohja, dit bestaat ook nog

Zien wel wat het word.

avatar van JustMike
had ik maar psp.

avatar van Grovonion
Ik vermoed dat dit spel een flop is geworden. Niet alleen krijgt het een relatief lage score en beoordelingen, maar het was ook rap voor een kleine prijs in de winkels te vinden. Vermoedelijk te veel van het ritme-RTS genre, een beetje uitgemelkt.

kiriyama
Ik denk meer dat het aan de verkoop van de PSP zelf ligt. Toen dit spel uitkwam kon je die dingen aan de straatstenen niet meer kwijtraken. Reviews die ik heb gelezen waren gewoon positief.

avatar van Grovonion
kan ook zijn, ik vraag me dan ook af waarom er de laatste tijd toch nog af en toe een spel gepubliceerd wordt voor PSP. En dan nog de moeilijkere Japan vertalingen zoals Shin megami en laatst trails in the sky.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:00 uur

geplaatst: vandaag om 18:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.