FlatOut (2004)

Alternatieve titel: Racing Game: Chuui!!!!

PC / PlayStation 2 / Xbox
Racing
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Bugbear
Uitgegeven door Empire, Vivendi en Konami

Flatout is een racegame waarin je op verschillende verwoestbare race tracks het opneemt tegen 7 tegenstanders. Naast de gewone racetracks kun je ook in stadions een demolition derby rijden. Door een realistisch schademodel en doordat de bestuurder tijdens een crash door de voorruit kan vliegen krijg je bijzonder spectaculaire races en crashes.

avatar van Hadouken
Best grappig. Het is echt heel erg vet dat alles kapot kan op de baan. Schademodel is ook vrij mooi en een leuk idee dat het ventje uit de auto kan vliegen. Wat ik wel ontzettend jammer vond was dat je in de 2P mode niet met CPU tegenstanders kon rijden. Dus alleen 1 vs 1. De minigames zijn ook erg leuk.

Maar op alle vlakken is deel 2 zoveel beter.

avatar van Jorge-E
Is dit het spel waar je vogelepiek moet doen door uit je voorruit te op het goede stuk te vliegen?

avatar van Hadouken
Vogelepiek? Bedoel je hoogspringen? Ja, dat is dit spel. En er zijn nog meer stunts.

avatar van Jorge-E
Darten. Ik heb enkel de demo gespeeld bij een vriend, wil dus ff weten of het dit spel wel is.

avatar van Hadouken
Darten is wel bij het tweede deel, hier weet ik niet meer.

avatar van Car-freak
ja ik heb de game thuis maar ben nog niet zo ver maar het popetje dat uit de auto kan vliegen heeft echt geen botten want ik kan me been niet in de lucht bij me hooft leggen maar hij wel en ik vindt dat de schade wel mooi gemaakt is maar jammer dat het popetje niet dood kan

avatar van Mastura
Dit spel Rulesssssssssssssssss
beste racegame ooit!, en zal het waarschijnlijk blijven ook

renkum
Deel 1 flatout: realistisch. Jammer dat de auto niet helemaal kapot kan gaan, hij rijdt alleen slechter bij veel schade. Goed spel, ik heb me erg veel vermaakt.