Sniper: Ghost Warrior (2010)

PC / Xbox 360 / PlayStation 3
single player / online

Ontwikkeld door City
Uitgegeven door City

In Sniper: Ghost Warrior speel je een scherpschutter in Zuid-Amerika. Je dient diverse missies te voltooiten op het corrupte eiland Isla Trueno waarin het element 'stealth' zeer belangrijk is. Zorg ervoor dat je tegenstander je niet opmerkt en wacht het juiste moment af om je trekker over te halen. Voor schoten op lange afstand moet rekening worden gehouden met de afstand, snelheidsafname van de kogel en de windsterkte.

avatar van incoming
Heb het gister nog ff van een vriend geleend, het spel is in het algemeen wel OKE, en niet meer dan dat! sommige elementen zijn een beetje gejat van MW en MW2 zoals die slow motion breach en die throwing knife? of zit ik daar fout, verbeter me:D kortom het is niet zo als ik het had verwacht :het is echt niet realistisch; gasten kijken naar de andere kant en toch krijgen ze het voor elkaar om je te raken, het maakt niet of je gaat sniperen of sneaken : je wordt toch na een tijdje ontdekt... en de gameplay is voor mij niet echt soepel...:P daarom een 3

Kan iemand mij vertellen hoeveel uur gameplay dit spel heeft met singelplayer?

Spel vandaag gekocht, tot nu toe erg leuk spel online is wat minder
maar singelplayer erg leuk

avatar van JustMike
ik heb hem, als ik hem aan de praat hebt gekregen laat ik het effe weten!

0,5
JustMike schreef:
ik heb hem, als ik hem aan de praat hebt gekregen laat ik het effe weten!

Bespaar je de moeite , want dat is de game absoluut niet waard. Ik was ook heel hoopvol , maar na de eerste 2 missies gespeeld te hebben , leg ik hem weer aan de kant. Besturing is waardeloos , veel onzichtbare muren waar je tegenaan loopt. Vijanden zien je van 5 km afstand terwijl je op je buik tussen het gras ligt. beetje erg onrealistisch...
Nee , dit is het duidelijk niet. Wat een goed game had kunnen worden , is uitgemond in een drama.......0.5 ster voor de moeite .....

avatar van rockgamer
een 2 in de pu

avatar van bankhanger
haha en gelijk hebben ze

avatar van bankhanger
of misschien niet want het is nog altijd beter dan rogue warrior en die kreeg ook een 20/100 maar deze is nog altijd niet best

avatar van Mephisto
2,0
Het is al eerder gezegd, en ik wil het herhalen. Je wordt gezien op kilometers afstand, in het struikgewas, omdat je even je neus liet zien. Je moet de vijanden neerschieten om van ze af te komen. Belachelijk. Ook loop je constant tegen rotsen, bomen of die onzichtbare muren aan.
Voor het overige is dit een Call of Duty-wannabe. Maar grafisch toch minder scherp en qua gameplay dus ondermaats.
Er zitten leuke momenten tussen, missies 's nachts, wanneer je geleid wordt door een overste. Ook de slow motion is aardig.
Maar niet geslaagd. Teleurstellend.
Edit: het is ook altijd dezelfde omgeving. Saai!

AvMerode
De graphics van de pc versie zijn prachtig mooi, echt oogstrelend gewoon, ook speelt het erg soepel qua framerate, de A.i. is alleen zo belachelijk slecht en bepaalde acties die je moet uitvoeren zijn niet goed uitgevoerd.
Je word inderdaad van kilometers afstand gezien vanwege één klein rot dingetje, terwijl soms dat je voor iemand staat waarbij je denkt van dat ziet iedereen, zien de vijanden het niet slaat nergens op.
De online mp schijnt zeer goed te zijn voor pc, word dagelijks gespeeld volgens een topic in gamespot, ik heb alleen de illegale versie, dus wacht wel tot ik hem eens voor 5 euro zie liggen.

Binnenkort dan toch op PS3. Niet iets waar de meeste gebruikers op zitten te wachten...
Ga 'm misschien wel eens op zijn tijd uit de budgetbak plunderen. Misschien bevalt ie nog wel.

Wassup ! schreef:

Online mp misschien wel, maar single-player is niks aan, echt verschrikkelijk, je moet het eigenlijk spelen om het echt te snappen waarom de game zo slecht is, of gewoon niet aan deze game beginnen.

AvMerode schreef:

Echt? De singleplayer was ik dan eigenlijk alleen maar van plan te gaan spelen... Wacht toch sowieso de reviews af. Op PS3 beloofde de makers de game beter en uitgebreider te maken. Hopelijk maken ze die grote woorden dan ook waar.

Wassup ! schreef:

Oh ja dat is ook zo, sorry man, ps3 versie moeten we inderdaad nog afwachten, de pc versie is in ieder geval een rotzooi, alleen de graphics zijn prachtig mooi.
Als de ps3 versie wel goed word, dan haal ik hem zekers voor ps3, A.i. is het allerbelangrijkste dat goed moet komen, zolang de A.i. goed zit, zal de rest hopelijk ook goed gaan.
Games voor de ps3 ontwikkelen schijnt wel moeilijker te zijn dan games voor pc en x360 te ontwikkelen, dus heb mijn twijfels wel een beetje.

PS3 Trailer

Volgens gamemania komt ie 6-5-2011 uit.

Online mp met geweldig comm...

Geweldig met dat commentaar erbij (zit officieel niet in de game, was het maar waar ), als de ps3 versie gaat lukken, speel ik hem helemaal kaal in online mp.
Of steam zet hem weer in een sale verkoop voor 7,50, jammer genoeg kocht ik hem de eerste keer niet via steam, want daarna hoorde ik pas hoe lekker de online mp was.

Maakt niet uit man. Ben blij dat er mensen zijn die mij op mijn hoede willen wijzen. Maar ja, het is inderdaad zo dat games op PS3 ontwikkelen veel moeilijker blijkt te zijn. Ik hoop ergens wel dat dit goedkomt op PS3. Een volwaardige game waarin je enkel en alleen maar kunt snipen... Het lijkt me zeker wel wat!

Is de release trouwens al zo kortbij? Had het nieuws nog maar pas vernomen.

AvMerode
Sniper (ps3 versie) ligt trouwens al een paar dagen in de winkels, zowat niemand die het koopt wat wil je ook met zoveel goede games als duke nukem, uncharted 3, infamous 2, rage etc. op de komst.
De game is wel flink verbeterd vergeleken met de pc en 360 versie, met pc en 360 versie moest je iedereen neerknallen om voorbij een gebied te komen, want de a.i. had alles in de gaten.
Nu kun je wel gewoon voorbij een gebied komen door middel van stealth, maar ik zag youtube filmpjes waarbij er nog steeds momenten waren dat de a.i. van flinke km afstand alles in de gaten had, terwijl je soms gewoon vlak achter hem ging rennen waarbij hij niks in de gaten had.
Gewoon links laten liggen dus, SP duurt ook maar 3 tot 4 uren, de online mp zal wel leuk zijn, maar zullen wel niet veel opzitten zodra psn weer back online is.
Als veel mensen dit wel online spelen (oftewel als het een online succes word), is het geen slechte aankoop, maar op budgetbak wachten is de beste keus, op dit moment is de game 40 euro omdat ie net uit is.

Geloof het of niet... Maar in de Free Record Shop bij ons was deze game al helemaal uitverkocht. Een kameraad van mij was erg geïnteresseerd in het spel. Binnenkort gaat ie hem halen.

Heb er al een paar Acts opzitten en ik moet zeggen dat het echt niet zo'n slechte game is geworden zoals vele mensen beweren. Deze game haal ik ongetwijfeld nog wel eens uit de budgetbak. Moet er wel meteen bijvertellen dat 40 euro teveel geld is voor een game als dit, zeker als je kijkt naar de hoeveelheid content die deze game maar te bieden heeft.

AvMerode
Weer geprobeerd te spelen, maar de a.i. is echt verschikkelijk slecht.
Technisch is het erg slordig, je word zelfs geraakt door vijanden die naar links of recht schieten en dus niet naar jouw richting knallen.
Daarnaast word je gewoon vanaf vele kilometers afstand (bij wijze van spreken) geraakt door vijanden met machine geweren. Dat is onmogelijk.

Het enige goede aan dit spel zijn de graphics, op de pc is het echt subliem mooi.
PS3 versie schijnt wel de beste te zijn, komt omdat ie anderhalf jaar na X360 en PC versie uitkwam.
Denk dat Sniper 2 geen verschil gaat maken, maar we zien het snel genoeg.
Deel 2 is in ieder geval al van maart release datum naar volgens mij April verhuist, dus of dat een goed ding is, is afwachten.

avatar van AsLuM-
Leuk spel om te spelen. Online heeft ook grote gebieden en bevalt me erg goed. Offline uitgespeeld en niks om over te klagen gehad. 4,0*