Killzone 3 (2011)
PlayStation 3
Ontwikkeld door Guerrilla
Uitgegeven door Sony
Killzone 3 richt zich op een klein groepje soldaten van de Interplanetary Strategic Alliance waarin onder meer oude bekenden Sev en Rico zitten. De ISA-soldaten staan voor een moeilijke opgave als ze met elkaar moeten zien te overleven tegenover een gehergroepeerd leger Helghast-soldaten. De campagne speelt zich opnieuw af op de planeet Helghan, waar een aantal nieuwe omgevingen wordt bezocht. Eén van de levels speelt zich af in een verijsde omgeving, waar de ISA-soldaten een gevangene moeten bevrijden uit een wapenlaboratorium van de Helghast. Het spel bevat een co-op missie voor twee en vier spelers. Daarnaast kan het spel ook in 3D worden gespeeld.
- nummer 221 in de top 250

In Playstation Home is nu een Killzone invasion. Je kan een kort FPS spelletje doen om Home avatars en Killzone 3 in-game content te verdienen. Ook kan je het spel via home pre-orderen met bonus content. Ik weet niet of dit enkel vandaag is of dat het langer blijft, dus mensen die tijd hebben kunnen vanavond het best even een bezoekje aan Home brengen.
Moet wennen bij besturing ,maar toch een vet pak gewonnen.

Moet wennen bij besturing ,maar toch een vet pak gewonnen.
Ook de unlock points? Ik heb de laatste missie nog niet voltooid. Best lastig en bij mijn laatste poging kreeg ik last van lag. Heb hem toen maar uitgezet. Waarschijnlijk blijft dit de hele week, dus ik ga het nog wel eens proberen.
Moet je voor de unlock points trouwens enkel de drie levels uitspelen, of moet je alle challenges halen?

Erg makkelijk, na vijf dozen had ik voor alle drie de levels de challenge gehaald. Of ik het derde level perfect zal kunnen uitspelen is nog maar wel de vraag. Heb hem nog niet eens normaal gehaald...

Edit: Oké, hoef alleen nog die derde wave te halen en perfect te halen.
En @RomeX: Is wel een promoversie die je dan krijgt.

OP = OP

Normaal abbo is 29 dus niet helemaal gratis

Nee , alleen het pak dat je krijgt na de eerste wave.
en je moet alles halen voor de Unlock Points.
Ging best snel , moest ik zeggen.
Maarja, het zal er waarschijnlijk nooit komen.

Pas als er een pc versie van killzone komt ga ik eraan beginnen. Heb deel 1 ooit gespeeld voor de ps2 maar dat vond ik dus geen moer aan met de controller.
Maarja, het zal er waarschijnlijk nooit komen.

Misschien dit of het vorige deel toch nog eens proberen. De controls van deel 1 zijn inderdaad best stroef, maar daar had ik in het vervolg totaal geen last van.

en ik ben super nieuwsgierig hoe dit gaat worden lijkt me in ieder geval awesome
alhoewel ik vond dat ik kz2 (demo want heb het spel niet) de controls "raar" waren

nu vraag ik me wel af kan ik dit verhaal volgen zonder het 2de speel te hebben gespeeld?
mischien weten jullie dit nog niet omdat het nog niet uit is enz. maar jullie zien dat ook aan beschrijving enz.

In de MP stijg je net als in het gewone spel in rang en krijg je unlock points. Ik heb nog nergens op het net gezien of je deze unlocks ook in het uiteindelijke spel kan gebruiken. Aangezien de beta slechts twee weken beschikbaar is lijkt het me van niet.
Mijn bevindingen over de MP zijn grotendeels positief. Het lopen en richten gaat stukken sneller en je hoeft niet langer een heel magazijn op iemand te legen voordat die gene doodgaat. Unlock points zijn makkelijk te behalen en al na een potje was ik drie rangen hoger. Dat laatste is misschien een klein minpuntje. Zo zit je wel erg snel aan de hoogste rang.
Verder lijkt dit in de meeste gevallen een vooruitgang op deel 2. Ik kan niet wachten om het hele spel te spelen.

Maar het is inderdaad wel leuk dat een Nederlands spelletje zoveel aandacht krijgt. Hoe meer ik er over hoor, hoe meer ik hem wil spelen. De beta is erg sterk.

De mooiste graphics? Absoluut niet. Ze zien er goed uit, maar veel beter dan in K2 is het niet. Desondanks toch best indrukwekkend. Kan dat spel dan nu eens alstublieft uitkomen!!! (Op de legale manier wel te verstaan...)