Call of Duty: Black Ops (2010)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / Nintendo Wii / Macintosh / PlayStation 4 / PlayStation 5
single player / multi player / online (verschilt per platform)
Ontwikkeld door Treyarch
Uitgegeven door Activision
In Call of Duty: Black Ops volg je de elite-eenheden; de Black Ops. De leden van deze geheime eenheid van het leger voeren in het geheim missies uit. Dit betekent dat er in deze Call of Duty ingegaan wordt op een onconventionele oorlogsvoering en niet op de traditionele manier van oorlog voeren. Het verhaal speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en bevat het sleutelmomenten uit die periode - zoals het conflict in Vietnam en het beroemde Varkensbaai-incident in Cuba, 1961.
De eerste keer dat ik de singleplayer speelde had ik nergens last van maar de 2e keer dat ik de singleplayer ging spelen had ik best vaak last van een schokkend geluid......
(het kan ook door mijn headset komen.)
waarom speel je sp in godsnaam met headset of ben je pc gamer?
gewoon voor de ultime game ervaring
.ik ben ps3 gamer.

Dat is ook de reden van mijn zeer hoge KD
.Maar eigenlijk zijn er in elke game als je online speelt wel echte n00bs......

mensen die in een hoekje gaan liggen ofzo, en daar ook niet vandaan komen!!! en idd het schelden, ik mute iedereen altijd
en wat is KD dan?
@Mike
Kill/Death Ratio
waren er meer mensen die last hadden van het geluid dat schokte in de singleplayer?
(het kan ook door mijn headset komen.)
Black Ops word dan ook wel als een misser in de serie gezien. Hopelijk word MW3 gewoon weer probleemloos.
beide

en wat is KD dan?
mn KD ligt vlak onder de 4

Wat een geweldig spel! De gameplay is heel erg eerlijk en leuk. De multiplayer is zelfs nog beter dan de singleplayer! De lange wachttijden die je hebt om een potje in te gaan versterken alleen maar de intensiviteit die je nodig hebt voor je een potje ingaat.
En dan begint het potje hoor jongens, wat een spanning! In de eerste 3 seconden ga je al dood omdat iemand een granaat random in de lucht gooit, wat een fun! De slechte hitdetection zorgt er alleen maar voor dat je elke keer zo gefrusteerd raakt dat je alleen maar beter zult spelen, en niet je schijf uit je playstation wilt rukken om hem vervolgens als bierviltje te gebruiken.
En wat dacht je dan van de vrijwel instant respawn. De tactiek is ver te zoeken, maar wie wil nou tactiek? Leuk spelen is voor watjes!
En naarmate je verder komt, kun je natuurlijk allerlei leuke hebbedingetjes kopen om je poppetje nòg beter te maken, daardoor hebben de nieuwkomers online totaal geen kans om nog een beetje leuk te kunnen spelen. Hadden ze dit spel maar niet zo laat na de release moeten kopen, stelletje lozers.
O ja, en natuurlijk die geweldige claymores die in elk hoekje en gaatje van de map te vinden zijn, een strategisch netwerk van bommen en mijnen, waardoor de map vrijwel ontoegangkelijk word! Waarom zitten er toch zoveel campers in dit spelletje, daar hebben ze toch totaal geen reden voor?
En vergeet niet dat geweldige lampje boven het hoofd van een speler wanneer hij in een menu aan het zoeken is, hij zit stil! Pak hem! Gratis punten! Waardigheid is voor sukkels!
0,5* voor alle moeite die ze erin hebben gestopt en 1,0* voor de punch lines van J.F. Kennedy in Five.
Call Of Duty: Black ops.
Hier klopt echt geen drol van o.O
De hitdetection is bij mij altijd gewoon perfect, jij hebt waarschijnlijk gewoon hele slechte internet!
Random grenades.... gebruik dan flack jacket als je daar niet tegen kan (ik heb er trouwens nooit last van maar dat even ter zijde)
Die hebbedingetjes die je kan kopen zijn niet echt OP ofzo, als ik in een game spawn met een mp5k mat de standaart calss. en ik moet tegen gasten met famas met al hun zooi, kan ik het nog gewoon van ze winnen door slim te spelen dus daar zie ik het probleem niet zo van in.
Calymores: Flack jacket!!!!!
Campers zijn in elke game te vinden niet alleen in deze, ik vind persoonlijk de camp plaatsen in deze game helemaal niet zo erg....
En als je naar het menu moet ga te toch gewoon op een camp plek zitten die zijn er toch zo veel
.Maar je hebt het nu nog niet gehad over de zombie-mode die echt geweldig goed is!
Je hebt het ook niet gehad over het sfeerje dat Treyarch deze game gegeven heeft die echt goed is!! en de maps zijn ook bijna allemaal wel leuk (array en een paar mappack maps weggelaten)
Ik snap dus echt niks van jou conclusie

Hier klopt echt geen drol van o.O
Calymores: Flack jacket!!!!!
Ik snap dus echt niks van jou conclusie
Het is MIJN conclusie en wat ik ervaren met deze game. En dat je er niks van snapt kan best, aangezien jij dit spel 5 volle sterren geeft en ik maar 1,5. Over smaak valt niet te twisten.
En al die dingen die jij nu aan het opnoemen bent zeggen mij helemaal niets. Sorry, maar ik ben geen COD_PRO. En dat jij mij als Call Of Duty-Beunhaas verwijt is best wel jammer.
En dat ik niks zeg over de zombie mode is omdat er niks aan te klagen vind. De zombiemode vind ik ook dusdanig het enige leuke aan dit spel. Vooral de Call of the Dead map met George A. Romero, dè uitvinder van het zombiegenre, Robert Englund (Freddy Krueger), Danny Trejo (Machete), Sarah Gellar (Buffy the vampire slayer) en nog een gast die ik niet ken.
En mijn internet is heel erg goed, dus dat kun je niet zeggen. Maar wanneer je op een willekeurige muur schiet en een dan ineens een kill hebt, het spijt me, maar dat doet het 'm gewoon niet voor mij.
Maar Flack Jacket? Ik zal eraan denken als ik volgende keer weer eens speel. Maar ik speel alleen online als vrienden langskomen, in mijn eentje speel ik eerlijk gezegd alleen de zombiemaps.
De singleplayer vond ik ook al niet echt boeiend. Ik ben eigenlijk maar tot de gevangenisontsnapping gekomen en daarna heb ik het eigenlijk niet eens meer gespeeld en ben ik naar andere spellen overgestapt.
Omdat de zombiemode eigenlijk wel heel cool is geef ik hem nu 2 sterren. Als de zombiemode een groter onderdeel van het spel was geweest had ik het een hoger cijfer gegeven maar het is lauter een 'extraatje' van een vrij slordig geheel genaamd: Black Ops.
an kan je misschien eens een voldoende geven voor deze geweldige (beste) cod!!!!!!
Ik vind dit echt absoluut de minste van allemaal, met MW3 vlak er achter aan.
Waar alle andere delen een hele dikke voldoende krijgen kan ik deze niet meer dan 2.0 en MW3 een 2.5 geven.
De multiplayer is EXPRES zo gemaakt dat je slecht bent. En daarvoor moet je perks gebruiken om bijvoorbeeld snel te kunnen rennen, maar als je snel wilt rennen kan je weer niet goed tegen bommen. En als je bijvoorbeeld Killstreaks met 1 kill minder wilt, moet je ook weer van alles inleveren. Hetzelfde geldt voor de bommen. Als je semtex hebt, heb je geen frag, als je flashbang hebt, heb je geen concussion. Als je een jammer hebt, heb je geen claymore. Zo is het nou eenmaal ontwikkeld. De perks kon je wel gelijk op het begin kopen wat het wel iets plezieriger maakte. Ipv dat je dat ook moet unlocken! En ik vindt Prestige uitmelking
Moet je 14 keer prestige doen om een goud wapen te krijgen!!! Ja, dikke *****Beste CoD ooit? Serieus? Heb je de andere delen wel gespeeld dan?
Ik vind dit echt absoluut de minste van allemaal, met MW3 vlak er achter aan.
Ik heb alle cod's gespeeld!
En deze komy bij mij het beste uit de test, ik ben een groot fan van de cod's van Treyarch het heeft gewoon zo'n fijn sfeertje!
Ik heb alle cod's gespeeld!
Ik heb precies dezelfde mening als jou COD__PRO....
ik ben ook een groot Treyarch cod fan.
deze game is gewoon na MW3 de beste cod in mijn opinie.
Ik heb precies dezelfde mening als jou COD__PRO....
ik ben ook een groot Treyarch cod fan.
deze game is gewoon na MW3 de beste cod in mijn opinie.
Leuk voor je!
Zombie mode is ook erg leuk.
De multiplayer heb ik echter oneindig veel gespeeld. In het begin vond ik de multiplayer maar niets omdat ik Modern Warfare nog gewoon was, maar nadien kon ik Black Ops nietmeer missen.
Al bij al een zeer geslaagd spel waar ik ongelofelijk veel plezier aan heb beleefd