logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Pac-Man Pinball Advance (2005)

Game Boy Advance
Pinball

Ontwikkeld door Human Soft
Uitgegeven door Namco

In dit flipperspel zal je het personage Pac-Man, opgerold in een bal, door Pac-Man achtige spelomgevingen moeten rollen en ondertussen enkele tegenstanders verslaan waaronder de klassieke Pac-Man spoken: Blinky, Inky, Pinky, and Clyde. In iedere kast dien je, net als in het klassieke Pac-Man, alle muntjes op te eten.

avatar van PC.ENGINE.FAN
1,0
Een zware teleurstelling. Je zou zeggen dat de cirkelvormige pacman en gaaf concept zou zijn voor een pinball game. Het is zo'n typische pinball adaptie geworden waarin je 2 uur lang de flippers kunt bewegen, maar een laag aantal punten scoort en geen missies kunt vervullen omdat de physics in dit spel zo gaar zijn. Erg saai, de manier waarop je contstant geesten moet verslidnen en de muziek wegvalt is een flinke doodsteek voor deze portable pinballer.