LEGO Star Wars II: The Original Trilogy (2006)

Alternatieve titel: LEGO Star Wars 2

PC / PlayStation 2 / Nintendo GameCube / Xbox / Xbox 360 / PlayStation Portable / Macintosh / PlayStation 3 / PlayStation 4 / PlayStation 5

Ontwikkeld door Traveller's Tales
Uitgegeven door LucasArts, Feral, 1C en Disney

Herleef de originele Star Wars trilogie in LEGO vorm. Je hebt de keus uit meer dan vijftig personages uit het Star Wars universum om sleutelscène's na te spelen uit de eerste drie Star Wars films.

avatar van tomthumb
Erg leuk gedaan en zeer vermakelijk (dus verslavend ) om te spelen. Als liefhebber van de films is het ook erg leuk om eens zelf door de death star en andere locaties te kunnen lopen...

aimane schreef:
Hulp Nodig!!
Welke is beter: Deze of lego indiana jones?
Ik twijfel tussen deze 2 en ik moet er toch een kiezen!
Iemand een suggestie??

ik heb lego batman, indyana jones en deze
Als je jezelf een plezier wilt doen moet je deze kopen
het is verschrikkelijk goed

avatar van Jim Carrey
Blijft een leuke game, maar deel 1 sprak me vroeger meer aan, The Complete Saga is nog steeds mijn favoriet.

avatar van Dark Lord Andrew
Leuk dat je je Lego Star Wars 1 karakters kon importeren!
Alleen is dat nu met de Complete Saga natuurlijk allang overbodig...

En ze moeten om de 100% te halen serieus de superstory schrappen... Dat duurt veel te lang.

En het is megavervelend dat je niet tussendoor kunt saven want alle levels duren tamelijk lang.

avatar van jerom1234
Alle Lego-games zijn leuk!
Wat moet ik kopen?

avatar van Rens.S
Dit spel is echt wel geniaal.
Grappiger dan deel 1, en veel meer opties.

SouthParkFan
jerom1234 schreef:
Alle Lego-games zijn leuk!
Wat moet ik kopen?

Nou Jerom ik raad je deze wel aan! Ik hou zelf niet zo van Star Wars maar deze is echt leuk! Ben overingens wel gek op LEGO dus daar kan het aan liggen :3