logo GamesMeter menu

PlayStation
Simulation / RPG

Ontwikkeld door Visco
Uitgegeven door Visco

Stap in de schoenen van de jongen, of het meisje, Nao en begin aan een reis waarin liefde de mensheid zal redden. 187 jaar na de verwoesting van de Aarde door een nucleaire oorlog, leven de laatste der mensen op een geïsoleerd ruimte station. De laatste hoop voor het voortbestaan van het menselijk ras wordt het Élan Project genoemd. Negen mensen zullen afreizen naar een nieuwe planeet, de ster van hoop genaamd, waarvan er twee, als een soort moderne Adam en Eva, de nieuwe mensheid zullen moeten beginnen. Na een langdurige trainingsperiode en een rigoureus selectie-proces worden de negen jonge kosmonauten eropuit gestuurd. Van groot belang is dat de communicatie binnen de groep soepel zal verlopen, mede omdat er nog geen bestaande koppels meereizen en een opbloeiende romance het project zeer ten goede kan komen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.