F-16 Aggressor (1998)

PC
Flight

Ontwikkeld door GSI
Uitgegeven door Virgin en Bethesda

In F-16 Aggressor vlieg je boven Afrika. In veertig verschillende missies is het de bedoeling je tegenstanders uit de lucht te knallen. Er zijn vier verschillende modes zoals Training, Fly Now, Mission en Multiplayer.

Erg leuk en speltechnisch eenvoudige F-16 simulator. Dit maakt de game voor iedereen toegankelijk. Missies bestaan uit drie doelen: primaire, secundaire en verborgen bonus doelen. Grafisch is de game ook vrij eenvoudig, maar dik in orde. Nadeel is dat je geen moeilijkheidsgraad kan bepalen, maar gelukkig verschillen de missies wel in moeilijkheidsgraad. Opvallend genoeg weer een uitstekend lekkere soundtrack, die ook gewoon is af te spelen in een CD speler. Al erg veel plezier van gehad!