Rampage: Total Destruction (2006)

PlayStation 2 / Nintendo GameCube / Nintendo Wii

Ontwikkeld door Pipeworks
Uitgegeven door Midway

Zet je klaar om je woede los te laten in alle steden van de wereld en vernietig alles wat op je pad komt. George, Lizzie en Ralph zijn terug, samen met 27 nieuwe monsters die je kunt verzamelen tijdens het spelen. Zwerf tussen 30 verschillende buurten, alles vernietigend wat je maar tussen je klauwen krijgt. Rampage is terug!

1,5
Dit spel is echt alleen voor de fans, want ik vond het maar eentonig worden na een tijdje. Dit spel wist mij gewoonweg niet te boeien. Ik heb dit spel gehuurd en zo snel mogelijk teruggebracht!
Kortom: enkel voor de fans!
Mijn cijfer: 1.5/5!!!

Wat moet je dan precies doen simpelweg slopen?

%%%%%%
Joooooohoo schreef:
Wat moet je dan precies doen simpelweg slopen?
Jip en punten halen ofzo

avatar van Metalfist
Wat ik niet wist is dat op de PS2 versie extra content staat. De originele Rampage en Rampage World Tour! Nog een reden om dit spel in huis te halen al ben ik een van de weinige die dat vindt

mwa mwa, zal best wel zijn pluspunten kennen , zeker voor de fans, maar ik heb er niet van kunnen genieten, ik vond hem nogal saai, ik geef geen cijfer, maar bevallen deed mij niet!!!!!