Harvest Moon: Hero of Leaf Valley (2010)

Alternatieve titel: Bokujou Monogatari: Sugar Mura to Minna no Negai

PlayStation Portable
RPG / Simulation

Ontwikkeld door Marvelous
Uitgegeven door Natsume

In Harvest Moon: Hero of Leaf Valley moet het dorpje Leaf Valley zichzelf van de ondergang zien te behoeden. Het bedrijf Funland wil het dorp platwalsen en er een pretpark bouwen. Om dit te voorkomen moet jij jouw boerderij en het dorp helpen om goed te boeren. Dit doe je door gewassen te kweken, dieren te verzorgen en grondstoffen te winnen. Hiermee kan geld verdiend worden. Ook is het belangrijk om de band met de dorpsgenoten te onderhouden, zodat zij jou vertrouwen en helpen. De manier waarop jij jouw boerenleven indeelt, bepaalt de manier waarop het verhaal eindigt.

avatar van Vincentvalentine
Ik heb het spel nu voor ongeveer de helft uitgespeelt.

Het is niet de beste Harvest moon game maar ook zeker niet de slechtste. In deze game kun je een kip, een koe, een hond en een paard krijgen. Voor de rest is het eigenlijk heel makkelijk om het spel tot een goed einde te brengen. De moeilijkheidsgraad had wel iets omhoog gemogen. Maar ondanks deze kleine minpuntjes is het een leuke game waar je lang van kunt genieten. De Gameplay werkt goed, de graphics zijn mooi, er is genoeg te doen. Ik heb me er al heel erg mee vermaakt en ik denk dat ik nog wel een heletijd van deze game kan genieten.

Ik geef deze game 3,5 ster.