menu

Battletoads (1991)

Alternatieve titel: Battletoads in Ragnarok's World

mijn stem
3,25 (8)
8 stemmen

Commodore Amiga / Commodore Amiga CD32 / Game Boy / Nintendo Entertainment System / Sega Game Gear / Sega Mega Drive/Genesis
Action / Platform
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Rare, Sega en Mindscape
Uitgegeven door Mindscape, Tradewest, Nintendo en Sega

Zitz, Rash en Pimple zijn drie padden met ieder hun eigen vechtstijl. Samen met professor T. Bird escorteren de drie padden prinses Angelica naar haar thuisplaneet. Tijdens deze reis besluiten Pimple en prinses Angelica een uitstapje te maken naar een nabij gelegen ruimtestation. Onderweg worden ze echter in de val gelokt door de boosaardige Dark Queen. Deze ontvoert Pimple en prinses Angelica en voert ze naar Ragnarok's World, om ze daar op te sluiten in de Tower of Shadows. Professor Bird stuurt de overige twee padden op pad om de prinses te bevrijden en de Dark Queen te verslaan.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Uj0CTA0X36w

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
Game_Kaza
Het moeilijkste spel dat ik ooit gespeeld heb. Het is te doen op een emulator maar ik kan me niet voorstellen dat iemand dit in het echt heeft geprobeerd te halen. In elk level zitten er wel onmogelijke stukjes waar je tig keer dood gaat. Het is wel leuk om te spelen. Er zit variatie in en de Battletoads zijn leuke characters.

3*

avatar van jellecomicgek72
Die review van AVGN is echt hilarisch!

AVGN - Review BattleToads.

avatar van LimeLou
3,5
Deze game is idd een van de moeilijkste ooit. Ik ben nooit verder gekomen dan het level met de speedbikes, helemaal in het begin.

nuf
Until We Win: Battletoads - thatguywiththeglasses.com

Hier een uitleg hoe je het hele spel moet uitspelen. Al denk ik niet dat je nog veel zin hebt na het kijken

avatar van LimeLou
3,5
Niet echt gemotiveerd, denk ik nee Zelfs met de beste beschrijving is deze game unbeatable zowat. Toch bedankt.

avatar van wolff
super leuk spel.. dit had zo geweldig kunnen zijn als het niet zo moeilijk was :S
het begin relaxed, lekker vechten. level 2 in die grot zijn die stroomschietende dingen al irritant maar dat jumpen is wel ergst

4,0
Ik heb ongeveer een jaar geleden het uitspelen van dit spel mijn doel gemaakt . Ik ben tot het 6de level gekomen maar toen heb ik het maar opgegeven
door dit: YouTube - Battletoads (NES) - Play-through - Part 4

Handige tips voor het 2de level: de kraaien kan je meerdere keren raken nadat je ze dood maakt waar je punten voor krijgt (heel veel punten). Bij de laatste slag krijg je zelfs een extra leven.
En voor die stroomschietende dingen, als je onder in het midden blijft kunnen ze je niet raken

Ben nog wel van plan het uiteindelijk uit te spelen zonder emulator.

avatar van royals
Jammer dat de Arcade versie hier niet bij staat. Die is veruit de beste maar inderdaad ook moelijk. Ook Battletoads Double Dragon en Battletoads In Battlemaniacs zijn leuk.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:24 uur

geplaatst: vandaag om 19:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.