Zelva schreef:
Tsja, ik denk dat het tijd wordt voor een cijfertje, ik begin steeds meer gefrustreerd te raken.
Ten eerste, het is vrijwel onmogelijk er mensen af te rijden. Een etappe met echt een fors aantal steile bergen/heuvels. De hele dag al geprobeerd mensen op achterstand te zetten. Vlak voor het eind nog een keer volle bak met klimmers op een flinke heuvel met rode, dus steile vlakken voordat de etappe vlak eindigt. Nu moet het toch lukken? Nee hoor, het peleton blijft nog steeds aanklampen en Boonen wint de sprint.
Ten tweede blijven er dus de raarste mensen gewoon meerijden. Ik probeer nu met Menchov, Rasmussen en aankoop Blanco, drie erkende klimmers al drie bergetappes in de GP Al Pais Vasco iets te forceren. Vandaag in de derde etappe is een aanval van Menchov al weer mislukt vanwege het 'ik-ga-lekker-op-mijn-gemakje een flesje-leegdrinken-terwijl-ik-aanval'-syndroom. Dag aanval, Rebellin komt voorbij zeilen en gaat ongehinderd alleen op de finish af. Volgen kun je vergeten, want je 'attackenergie' heb je tezamen met je drinkflesje weggegooid. Tsjonge jonge. Nou vooruit denk je dan, effort op 99 procent, maximaal, dan kan vast niet iedereen volgen. Het is toch niet voor niets Menchov.
Wel dus, Drie bergetappes, drie keer voluit gereden en wie rijdt er gewoon rustig met Menchov, Rasmussen en Blanco, die op volle kracht fietsen, mee, Gerben Löwik. Wie, Gerben Löwik? Ja, Gerben Löwik, die hele slechte klimstats heeft en bovendien nog eens de hele dag heeft geknecht voor Menchov en die ik daarna lekker rustig op het effortpercentage van 65 heb laten doorpeddelen. En dat flikt ie al drie dagen. In de laatste etappe pakt ie twee minuten op onder andere Vinokourov en Evans.
De groeten met je spel. Volgende keer iets realistischer alsjeblieft.
juist, speel jaren 2005 en 2006 waar 2006 echt een uitblinker is.
meestal als je een nieuwe game hebt moet er meer en moet het beter zijn dan je voorganger, nou niet dus.
als ik ga starten doet me muis zo SLOOOM, bij 2006 is dat niet.
en alle renners van de ploegen hebben evenhoge punten, dus heel onrealistisch. nu maken alle klimmers evenveel kans.
verder vind ik de carriere mode spuuglelijk