Hitman: Blood Money (2006)
Alternatieve titel: Hitman: Blood Money Reprisal
PC / PlayStation 2 / Xbox / Xbox 360 / PlayStation 3 / Android / Apple iOS / Nintendo Switch
Ontwikkeld door IO en Feral
Uitgegeven door Eidos en Square Enix
"Hitman: Blood Money" is het vierde deel in de bekende "Hitman" serie. In Blood Money moet je opnieuw met de kale killer de huurmoordenaar uithangen maar dit keer is het een tikkeltje anders, ditmaal wordt op jou zelf gejaagd...
- nummer 138 in de top 250
Iedereen die op zoek is naar een game waar je zo stil mogelijk mensen moet omleggen, zoek niet verder!
***4.0***
Een goede revanche voor het ietwat teleurstellende Hitman: Contracts. Het is weer heerlijk om op zoveel mogelijk manieren de targets om te brengen. Een van de beste franchises allertijden wat mij betreft.
Alles steekt perfect inmekaar, je ziet het per deel beter worden.
Zo heb je ook weinig Trial en Errors meer, als er al iets ontdekt wordt komt er een splitscreen en laat je de gebeurtenis zien.
De graphics zijn ook zeer goed (door de nieuwe Glacier Engine 2).
De muziek bij Hitman is zoals altijd subliem!
Jesper kyd is één van mijn favoriete game-composers en maakt muziek die leuk blijft, ook al luister je het 100 keer het verveeld niet!
murder at the crow is vet das een lvl in het spel vet
een 10 gewoon
Deze game is vet je bent gewoon een killer vet jo
murder at the crow is vet das een lvl in het spel vet
een 10 gewoon
vet hoor...

erg sfeervol en best veel mogelijkheden om creatief te zijn.
wat mij betreft had deze ook de leukste omgevingen om je ding te doen uit de reeks.
erg memorabel einde

Uiteraard dat, eigenlijk voor mij de enigste Hitman die ik echt boeiend vond. Contracts was ook wel te doen, maar nu we Blood Money hebben laat ik die altijd voor wat het is. Blood Money is gewoon ge-wel-dig. Lekker sneaky, mooie graphics, vette actie, goed verhaal. Een echt meesterwerk. 4,5*
De game had vanaf de eerste seconde mijn aandacht. Vanaf dat het reuzenrad instort begeleid door goede voice-acting. De besturing is lekker soepel en de graphics en physics nog steeds mooi. Ik voelde me ook meteen echt de man als Agent 47. En met de vele mogelijkheden die het spel te bieden heeft plus een goed verhaal vraag ik mezelf steeds meer af waarom ik deze reeks zolang heb laten liggen.
de game en de fim zijn niks aan

de game en de film zijn niks aan
Doen of niet?
Levels zijn echt goed en zijn leuk om te herspelen ook.
Heb het nog niet uitgespeeld maar al zeker 4 sterren
De beste van de 360 als je het mij vraagt
was al van hitman weg toen ik het 3e deel kocht(Hitman:Contracts)

Bij veel sites is hij niet meer leverbaar.
Iemand tip?
Terwijl de pc versie daar nog geen tientje kost.