Hitman: Blood Money (2006)

Alternatieve titel: Hitman: Blood Money Reprisal

PC / PlayStation 2 / Xbox / Xbox 360 / PlayStation 3 / Android / Apple iOS / Nintendo Switch

Ontwikkeld door IO en Feral
Uitgegeven door Eidos en Square Enix

"Hitman: Blood Money" is het vierde deel in de bekende "Hitman" serie. In Blood Money moet je opnieuw met de kale killer de huurmoordenaar uithangen maar dit keer is het een tikkeltje anders, ditmaal wordt op jou zelf gejaagd...

dr channard schreef:
Haha geweldig Voor een vluggertje kan je je ook verstoppen achter de repetitie en vandaar de hoofdrolspeler neerknallen

Ja dat heb ik ook al vaak gedaan ! Ik krijg er nu meteen weer zin in. Denk dat ik het zo nog even ga spelen!

Spock schreef:
Hebben jullie in House of Cards ook ooit een andere manier gevonden om hem te doden, behalve hem buiten te snipen nadat je hem met een gsm belt?

Ik heb wel eens net voordat die vent er aan kwam lopen in de hal voor de receptie een mijn neergelegd. Ook wel leuk maar zn guards zijn er ook meteen geweest .

avatar van Spock
Ja, zoiets had ik ook al eens verzonnen. Maar mijnen zijn saai . Jammer dat er niet echt een andere manier te vinden is.

avatar van Jumbojet
Ja ik hou ook niet zo van mijnen ;p. Aan de Fibre Wire heb ik genoeg en de silverballer silenced is ook altijd leuk .

avatar van Spock
Dat zijn ook de enige wapens die ik gebruik. Silverballer's klinken zo fijn, lekker iemands brein tegen een muur aan knallen .

avatar van Jumbojet
Is er trouwens al een manier om deze game op een Playstation 3 320GB Slim te spelen?

nuf
Damn dit spel is moeilijk....

avatar van dr channard
nuf schreef:
Damn dit spel is moeilijk....

Haha En dit is dan de makkelijkste van de vier

avatar van 3bdelilah
Komt binnenkort uit op met de andere Hitman's in een HD-collectie, zal deze klassieker dan hoogstwaarschijnlijk proberen. Speelde op mijn oude PS2 eigenlijk alleen FIFA 06-08 en alle GTA's grijs gespeeld.

avatar van ilovePS3
de besturing van dit spel is zwaar kud vergeleken met absolution (heb demo gespeeld)

avatar van Starmaster501
Er zit dan ook heel wat tijdsverschil in, en absolution is meer van het realistisch lopen. De besturing is trouwens niet kud, maar anders.

avatar van ilovePS3
het probleem bij mij is dat ik gewoon niet kan werken met die besturing (misschien ietsje teveel shooters van tegenwoordig gespeeld )

avatar van Rujar
ilovePS3 schreef:

Wen je ook aan. Toen ik de game voor het eerste speelde had ik er na een tijd al geen moeite mee, pas wanneer je paar jaar verder bent en het opnieuw gaat spelen merk je de krakkemikkige besturing pas weer.

avatar van Mr. Olaf
Heb de demo ook gespeeld en erg wennen aan de controls. Al was het maar de manier waarop je een muntje weg moet gooien. Damn! Maar ik ga deze zeker een keer helemaal spelen. Is de X360 versie beter dan de PS2?

avatar van Starmaster501
Grafisch ietwat mooier, en er zijn hier en daar wat dingetjes in de levels toegevoegd. Maar voor de rest weinig verschil. Als je keuze hebt zou ik X360 doen voor een goedkoop prijsje.

avatar van Mr. Olaf
Thanks! Zal eens gaan zoeken!

nuf
De beste van de Hitman serie wat mij betreft. Veel ruimte om de boel te verkennen, dat geeft een gevoel van vrijheid wat ik miste in het vervolg en eerdere delen. Het geeft een kick om undercover ergens te zijn, niemand heeft door wat voor plan je smeedt. Zo veel opties om de targets af te maken, vergiftigen? Laten ontploffen? Zelfs een optie om een toneelstuk te spelen en tijdens het schot een echt schot te lozen, hoe verzin je 't? 5 sterren voor deze topper

avatar van AsLuM-
De beste van de Hitman serie wat mij betreft, Briljante levels altijd wat om je te vermaken, Je wapens kan je upgraden, En ave maria