Last Ninja 2: Back with a Vengeance (1988)

Alternatieve titels: Ninja Remix | Last Ninja 2 Remix

Commodore 64/128 / Amstrad CPC / Sinclair ZX Spectrum / Acorn Electron / BBC Micro / PC / Commodore Amiga / Atari ST / Nintendo Entertainment System / Nintendo Wii

Ontwikkeld door System 3
Uitgegeven door System 3, Activision, MCM, Superior, Jaleco, Ocean, Prism Leisure en Commodore Gaming

Met de boekrollen weer in zijn bezit, is The Last Ninja begonnen met het trainen van een nieuwe orde ninjas. Tijdens een trainingsmissie is hij op mysterieuze wijze vervoerd naar New York. Hier heeft hij The Evil Shogun te verslaan en zichzelf te verdedigen met hulp van niets meer dan zijn geloof en bekwaamheden. Voordat je aan de finale strijd toe bent, moet je de volgende velden door: het Central Park, de stad, het riool, de kelder, het kantoor en het flatgebouw.

avatar van JonnieBrasco
Dertig jaar geleden alweer. Wat vooral bij is gebleven zijn de ijzersterke tunes van Matt Gray.