logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Burnout 3: Takedown (2004)

PlayStation 2 / Xbox / Xbox 360
Racing / Action

Ontwikkeld door Criterion
Uitgegeven door Electronic Arts

Het derde deel in de Burnout reeks. De belangrijkste vernieuwing is de toevoeging van 'takedowns'. Dit betekent dat de speler een andere speler van de weg kan duwen en zo meer turboboost kan krijgen. De takedowns worden in singleplayer op een spectaculaire manier weergegeven met slowmotion beelden.

avatar van yurrenstein12
Racen, botsen, crashen, auto's wegbeuken, explosies, het zit er allemaal in! Jammer dat hij nooit op de PC is verschenen, want mijn PlayStation 2 heeft het begeven, maar wat een topspel is dit.
Ook de muziek is zeer gepast bij de snelle race-actie in het spel.

avatar van Duke Nukem
Ook voor mij is dit de beste uit de Burnout serie. Vooral leuk om met een vriend te spelen. Je kan kiezen uit Race, Road Race, Team Crush, Double Impact en Party Crash. De graphics zijn verbeterd ten opzichte van het voorgaande spel. De verlichting is echt een stuk beter geworden. Je krijgt ook meer het gevoel van snelheid. De omgeving wordt zelfs wat 'blurry' bij hoge snelheden. Ook is het geluid van de auto's nu wat realistischer. Je kunt niet meer een claxon gebruiken, wat nochtans een grappig extraatje was in Burnout 2.