Jonas (2009)

Nintendo DS
Adventure

Ontwikkeld door Altron
Uitgegeven door Disney

Leef het leven als een rockster en ontdek hoe het is om een lid van de Jonas band te zijn. Geïnspireerd door de tv-serie zul je zelf aan de slag kunnen als Nick, Kevin of Joe in avonturen op plaatsen die je uit de serie kent. Ook ontmoet je de vrienden van de broertjes zoals Stella en Macy. Lukt het jou wel om het leven als een rockster te combineren met je alledaagse leventje op school? Spelers kunnen de outfits van de Jonas broertjes naar believen aanpassen. Kleed ze in hun vrijetijdskleding waar ze dolle fratsen mee uithalen of hun coole outfits waarmee ze het podium veroveren. De interactieve omgevingen geven je de mogelijkheid om via muzieknoten obstakels te overbruggen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.