McDonald's Treasure Land Adventure (1993)

1 stem

Sega Mega Drive/Genesis
Platform

Ontwikkeld door Treasure
Uitgegeven door Sega

McDonald's Treasure Land Adventure is een side-scroller met Ronald McDonald in de hoofdrol. Na het vinden van een deel van een schatkaart reist de vrolijke clown door vier verschillende stages. Hier zal hij telkenmale een baas moeten verslaan die een ander deel van de map bij zich houdt.

Muggsy
Wat een Mctastisch avontuur!

Dr. Salvador
Muggsy schreef:
Wat een Mctastisch avontuur!

Muggsy
Ronald McDonald mag de hamburgers zo stilaan achterwege laten want in dit game lijkt hij toch wat te zijn bijgekomen. Blijkbaar is McDonald’s toch niet het gezonde alternatief.
Reeds bij aanvang van het eerste level is het duidelijk dat dit een Sonic-kloon is. Je moet namelijk ringen verzamelen en er zitten ook edelstenen in het spel, die weliswaar oranje zijn gekleurd, maar toch doen denken aan de emeralds in Sonic. De graphics zijn relatief goed, de vijanden en achtergronden zijn kleurrijk en mooi (maar soms vreemd) uitgewerkt. De gameplay is daarentegen ondermaats. Om een vijand weg te toveren (ik veronderstel dat Ronald geen moordende clown is) moet je veel te veel moeite doen. Je kan ook slechts in één richting schieten met je toverstof, wat al gauw irriteert. De game is ook relatief kort, je zit zo door de tweede wereld heen.
Al bij al kan je dit verwachten van een game wiens enige bestaansreden het promoten van een bedrijf is. 2*