Duke Nukem II (1993)

PC
Action / Platform

Ontwikkeld door Apogee
Uitgegeven door Apogee

De kwaadaardige Rigelatins zijn van plan om de aarde te veroveren en de mensen als slaven te houden. Om dit te bereiken ontvoeren ze Duke Nukem en proberen ze zijn hersens eruit te zuigen om te kijken hoe ze het beste de aarde kunnen aanvallen. Duke Nukem ontsnapt echter en moet wederom de wereld zien te redden.

avatar van daaf
vroeger zeker heel veel plezier aan gehad =]

avatar van skipy05
ik heb het denk ik nooit voledig uitgespeeld. het is ook al zo lang geleden. maar denk toen dat ik een andere pc had waardoor ik het nooit heb voledig kunnen spelen. 3*

Je kan t dankzij Dosbox nog steeds spelen hoor, ook al heb je XP of Vista

Ik speel die goeie ouwe spelletjes als deze nog wel eens. Erg leuk vermaak.

avatar van PC.ENGINE.FAN
Met een tune van Skin On my Teeth van de metalband Megadeth. Grappig is dat op mijn oude 386sx van destijds dat laadbalkje in Duke zijn gun heel langzaam vol liep. Op de snelste 486 DX van die tijd vloog dat metertje in een oogwenk vol. (of in Dosbox natuurlijk)

Nog eens op diskette gekregen. Leuke game die ik ook uitgespeeld heb geloof ik. Waren toffe levels. Er is volens mij nog behoorlijk veel uit overgehaald naar de 3D versie.