SSX (2000)

PlayStation 2
Sports / Racing

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

SSX (Snowboard Supercross) is een snowboard game waar je niet alleen de snelste tijd neer moet zetten, maar waar je ook nog de mooiste stunts moet uithalen. Je kunt uit meerdere spelers en snowboards kiezen. Op verschillende piste's moet je proberen je tegenstanders te verslaan.

feeder
Dit was bij de launch van de Playstation 2 ongetwijfeld de sterkste game die te verkrijgen was. Voor mij was deze SSX een complete verrassing en lekker verfrissend.

Game_Kaza
Snowboard games zijn best leuk maar op een of andere reden vervelen ze aardig snel, en varieren ze niet echt naar mijn idee. SSX was het waard om te spelen. Maar ook deze begon zodra je de levels kende te vervelen.

2,5 - 3*

avatar van ps3me
Vroeger zo ontzettend veel gespeeld met een vriend van mij.
Geweldige herrineringen!

avatar van HorrorSurvivor
Verleden week hebben ik en een paar vrienden de serie weer een keer getest, en het was even schrikken dat deze game zo lang geleden uitkwam; hij zat nog vers in mijn geheugen.

Dit was één van de, en misschien wel dé eerste PS2 game die ik speelde, en het is nog steeds leuk. Ik vond de tricks het leukste om te doen, maar het racen is ook wel tof. de graphics waren zó mooi, en nu zijn ze ook zeker nog te doen. De muziek en de stemmen van de personages zijn nog steeds erg fijn. Ja, helemaal geen slecht spel om af en toe eens te herontdekken...