Disney•Pixar Cars (2006)

PC / PlayStation 2 / PlayStation Portable / Macintosh / Nintendo GameCube / Nintendo Wii / Xbox / Xbox 360 / PlayStation 3
Racing
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Rainbow
Uitgegeven door THQ en Disney

Beleef alle belangrijke momenten uit de film opnieuw in dit race-avontuur met een verhaal. Lightning McQueen strandt in Radiator Springs om vervolgens via allerlei races en missies de lessen van het leven te leren. Het spel is voor jong en oud, want je kunt uit een makkelijke en moeilijke versie kiezen.

avatar van Nanne-1995
het is niet slecht als je stievbroertje het voor je heeft uitgespeelt.

avatar van 7higer7
wat ik knap vind is dat ze van een film een race game hebben gemaakt en niet het standaart loop enpraat met die en die shit
ik ben er wat te oud voor maar mijn dochter vond hem helemaal geweldig en zelfs ik vond hem best aardig
3,5 *

avatar van wiiplayer
grappig spelletje voor ds.
2***

1,0
Dom spel!
De besturing is superslecht uitgewerkt, want het draaien met je pratende wagentje is ongeloofelijk overdreven.
Graphics middelmatig, gameplay zuigt en ook nog eens domme stemmen van die pratende wagentjes! Cijfer: 1*!

avatar van Jim Carrey
Weer een Leuk spelletje om te spelen, In ieder geval stukke beter dan Finding Nemo erg Leuke levels en een familielid vindt dit helemaal Geweldig die zou hem zelfs de volle 5* geven (Als hij wist wat het betekende .)

* * *

avatar van J.Bell
Mijn zoontje (van 5) speelt dit wel eens op de pc. Hij is er helemaal weg van. Zelf zal ik dit niet gauw spelen, maar voor hem een erg leuk spel.

avatar van ps3me
Voor kinderen is dit inderdaad leuk, voor een paar jaar oudere is dit direct al weer niks. Maar het is zeker niet een ontzettend slecht spel. Alleen meer voor kinderen, mijn broertje, die speelt het bijvoorbeeld.

joeri592
best een oké spel voor de ds

Autobahn
Vroeger was ik een grote fan van cars, en uiteraard heb ik dit spel dan ook kapot gespeeld. Alle bekende cars personages komen er in voor en daarnaast hebben ze ook nog een aantal nieuwe personages toegevoegd. Deze game bevat ook lekker veel races en ander soortige uitdagingen. Voor kinderen een erg leuk spel.