Medal of Honor (2010)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Ontwikkeld door Danger Close en Digital Illusions
Uitgegeven door Electronic Arts
In Medal of Honor zal je spelen als een Tier 1 Operator, een relatief ongekende soldaat die werkt voor de National Command Authority en missies aanneemt die niemand anders aankan. Het spel speelt zich af in het hedendaagse Afghanistan, waar een oorlog woedt tussen de Taliban en de geallieerden troepen. Tijdens je missies kan je achter het stuur kruipen van verschillende voertuigen, waaronder Quads en een AH-64 Apache helikopter. Daarnaast kan je gebruik maken van een diversiteit aan wapens en gadgets om je vijanden te overmeesteren.
opzich makkelijk geoon kijken wat iedereen heeft en het zelfde meenemen.
ik heb gewoon LMG dan P90 en de laatste Sniper dus ja ieder wat wils.
MVG Davidbmaster(xbox360)
heeft deze nog een leuke single player, want ik heb geen xbox live (meer)
Als ik jouw was zou ik hem niet voor de singleplayer kopen. In 4 of 5 uurtjes hem je hem uitgespeeld.
Afgelopen weekend maar even (uit)gespeeld.
Deze game ziet er erg mooi uit, alleen zitter er wel een aantal irritante bugs in.
Verder is de game erg kort qua speelduur. MP is wel oke maar niet zo verslavend als COD
Je zou naturlijk zelf even kunnen zoeken op steam maar ja hij is daar voor €29,99 te koop.
Wat kijk ik met tevredenheid terug op deze game zeg. Vorig jaar gespeeld en ik moet zeggen dat deze game een geweldige sfeer had, het oorlogs gevoel kwam er bij mij meer dan ooit in. Wat zou ik uitkijken naar een vervolg of iets dergelijks.
Nou inderdaad zo slecht was de game helemaal niet. Alleen die MP was op een gegeven moment erg vervelend. Het had potentie, vooral de killstreaks waren erg tof. Maar het sniper gehlate was erg hoog en daar heb ik een broetje dood aan en de maps zaten niet allemaal goed in elkaar, te chaotisch, te onduidelijk..
tussen de pc versie en die van de ps3.
Voor de ps3 versie had ik nog geen 3 gegeven, zooooo slecht!!
Dice deed het goed, dus ik dacht dan moet ik toch BF3 ook maar halen, dat heb ik dus gedaan maar voor degene die hem nog niet hebben en deze game nog steeds leuk vinden koop hem niet!
Deze game is erg goed heb me er zeker wel mee vermaakt!
Daar ben ik het helemaal mee eens MOH is stukke beter dan BF3
Whahahaha goeie, maar het was toch wel een grapje?
Daar ben ik het helemaal mee eens MOH is stukke beter dan BF3
Ik had niet gedacht dat er mensen waren die dat met me eens waren, maar het zijn er toch 2.
Ik had zulke hoge verwachtingen van BF3 maar het sloeg echt gewoon helemaal nergens op!!!!
Deze game daar integen vond ik best leuk en aardig om te spelen.
Ondanks dat ik nu wel veel met MW3 bezig ben valt die me toch ook redelijk zwaar tegen.
Sinds MoH is er niet meer een écht goede shooter uitgekomen!
Beste game van 2010 na Blops
De multiplayer is gewoon lekker simpel en speelt lekker weg.
Maar de SP is echt erg MLG!!!!
maar okal is het spel 10 jaar oud vond het een goede shooter iets waar ik van hou.
Het valt pas op hoe gescript deze games zijn als je van het scenario probeert af te wijken. Ons team wordt bijvoorbeeld onder vuur genomen door een bende die zich in de bergen schuilhoudt. De opdracht wordt gegeven om ons in een huisje te verschansen en Adams (de speler) moet de vijand een voor een afschieten. Als je het huis verlaat en de heuvels inloopt, wordt je meteen neergeschoten. Maar als je netjes het script volgt, lijkt het wel een interactieve film, en dat kan een uurtje vermaak geven. Een ander pluspunt is dat je bij de PS3 versie een kopie van Medal of Honor Frontline (een spel uit 2002) erbij krijgt. Je kunt dan weer als First Lieutenant James Patterson nazi's gaan afknallen.
De multiplayer vind ik minder geslaagd. Eveneens kleine maps waarbij je niet van het pad kunt afwijken, en er heerst totale chaos op het slagveld. Voor je het weet wordt je gesniped door een speler die op veilige afstand ligt te campen. Vaak weet je niet eens waar vandaan je onder vuur wordt genomen. Wel verbazingwekkend dat er elf jaar na datum nog steeds een bijna volle online lobby te vinden is.
"Adams, Adams! Cover me, Adams! Come on Adams, we gotta move! Adams!"
Misschien wel de beste die ik van dergelijke games heb gespeeld.
Herinner me vooral een retespannend stuk waar stukje bij beetje je cover aan flarden werd geschoten waarop er op het nippertje een apache ten tonele verscheen om redding te verschaffen.
Dat heeft toen wel indruk gemaakt een van de meest intense gescripte momenten in dergelijke setting die ik heb gekend dus misschien eens tijd voor een stem.
Ook leuk was natuurlijk de toevoeging van dikke classic Frontline.