menu

Dash of Destruction (2008)

Alternatieve titel: Doritos Dash of Destruction

mijn stem
1,75 (12)
12 stemmen

Xbox 360
Action / Racing
single player / multi player

Ontwikkeld door NinjaBee
Uitgegeven door Microsoft

Speel als een Doritos truck, en lever de zakken Doritos aan de juiste adressen terwijl je zorgt dat je niet ten prooi valt aan een tyrannosaurus rex. Of speel als de tyrannosaurus rex en probeer de Doritos busjes op te eten voordat alle bestellingen rondgebracht zijn.

zoeken in:
avatar van wii
1,5
wii
spel is binnen een half uurtje uit gespeeld en ja, het is wel oké en je krijgt echt niet normaal makkelijk achievments!

avatar van Brains
0,5
Met het bericht hierboven is alles al wel gezegd. Behalve dan dat dit spel gratis is.
Voor een gratis spel is het natuurlijk prima en als ik me er langer mee weet te vermaken dan met GTA IV dat oneindig veel duurder is is dat helemaal knap. Vandaar een hogere score dan GTA IV.

1.5*

avatar van jellecomicgek72
1,5
Tsja, het spel is wel leuk voor een half uurtje ofzo maar daarna gaat het vervelen. Jaartje geleden bij een vriend op de XBOX gespeeld en het spel ging er weer net zo snel af als dat het erop was gekomen. Alleen die Doritho's opvreten als Dino was wel grappig maar dat was het ook wel.

1,5*

avatar van Brains
0,5
Het spel is ook binnen tien minuten uit te spelen.

avatar van jellecomicgek72
1,5
Ja, klopt maar de multiplayer is voor ongeveer een half uurtje leuk maar daarna gaat het irriteren en vervelen. Ik kreeg er alleen maar zin in Doritho's van.

avatar van Brains
0,5
Voor de 'fans' van deze game; Er zijn twee nieuwe Doritos games onderweg naar Xbox Live Arcade. Allebei gratis net als deze, met de bedoeling dat je daarna gelijk naar de dichtstbijzijnde supermarkt fietst om Doritos chips te kopen. De eerste is Harm's Way, en komt op 9 December. Had 'm al even toegevoegd:
klik

avatar van jellecomicgek72
1,5
'Fans van deze game' whaha

Muskano
jellecomicgek72 schreef:
'Fans van deze game' whaha


Pardon !!?!!

avatar van boertje22
3,0
Is dit dan zo´n slechte game?

Ik heb mij er wel een paar uurtjes mee vermaakt en met 3 extra spelers is dit echt leuk om te spelen. Het is allemaal simpel gemaakt maar vermakelijk. Dit voor een gratis game!

Ben nu ook nieuwsgierig naar de nieuwe Doritos game.

avatar van rockgamer
lol, wist niet dat dit op de site stond

avatar van rockgamer
Muskano schreef:
(quote)


Pardon !!?!!


het is ook best vreemd om een fan te zijn van een simpel spelletje dat uit te spelen is in ruim een kwartier, niet gemeen bedoelt, ik respecteer ieders mening, maar als je hier echt fan van bent, heb je nog niet veel echt goede games gespeelt

Gast
geplaatst: vandaag om 05:47 uur

geplaatst: vandaag om 05:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.