Flight Control (2009)

Mobile / Nintendo DS / PC / PlayStation 3
Strategy

Ontwikkeld door Firemint
Uitgegeven door Firemint

In Flight Control moet je zorgen dat alle vliegtuigen die over het scherm vliegen veilig kunnen landen op de verschillende landingsbanen. Hoe meer vliegtuigen zich melden, hoe lastiger jouw taak als coördinator wordt.

avatar van mk1992
Wie gaat hier geld aan spenderen? zat gratis internetspelletjes waarbij je precies hetzelfde doet!

avatar van Mafurios
mk1992 schreef:

Ik zou zeggen omdat het in 3D is, maar dan nog zou ik hier geen geld aan uit gegeven want het klinkt inderdaad hetzelfde als al die flashgames.

avatar van polopolo150
Flight Control was zeer leuk bij de iPhone/iPod Touch. Ik moet eerst maar is wat reviewtjes kijken/lezen voordat ik dit ga kopen. Ben namelijk wel een fan van deze spel.

avatar van polopolo150
Meh, bijna geen review te vinden... als ik de trailers bekijk lijkt het dat je deze spel het beste werkt met de playstation move.

Kortom, ik ga hem toch maar niet kopen.