Skate 3 (2010)

PlayStation 3 / Xbox 360
Sports

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Skate 3 is het nieuwste spel in de skateboarding serie. Je hebt de beschikking over een hele stad om doorheen te rennen en te skaten terwijl je opdrachten uitvoert. Skate bevat het ‘Flickit’ besturingssysteem. Met behulp van de twee analoge sticks moet jij je tricks uitvoeren. Bovendien zijn grinds en tricks afhankelijk van snelheid, hellingshoek en ondergrond, waardoor elke trick uniek is. Je creëert in Skate dan ook een unieke eigen skatestijl. Er wordt in de game gebruik gemaakt van een zogenaamde skatecamera, waarmee je de mooiste tricks kunt terugkijken. Bovendien kun je deze filmpjes opslaan en online tonen aan andere Skate-spelers over de hele wereld.

Game_Kaza
Ziet er hetzelfde uit als Skate 2. Ik hoop dat er wat nieuwe dingen inzitten, naast level.

EA, komt wel heel erg snel met de vervolgend het origineel uit 2008 de 2de uit 2009 en dan de 3de uit 2010. Ik ben pas bezig aan de eerste omdat ik skate-games niet het volle pond waard vind. Maar er zal wel markt zijn voor een zo serie die zich zo snel uitbreid.

avatar van jellecomicgek72
Juist ja. Skate 3 alweer. Heb zo'n gevoel dat deze serie net zo uitgemolken gaat worden als de Tony Hawk serie.

avatar van wii
wii
jellecomicgek72 schreef:

wat bedoel je? er komen mischien gewoon veel delen, maar dat is ook zo met cod, cod 1,2,3,4 dan heb je nog big red one, united office en nog meer, zolang ze goed zijn is het toch niet erg dat er steeds meer uit komen? ik als skateboarder kijk hier erg naar uit !

ik heb hier zin in!

Game_Kaza schreef:

wat wil je nog meer nieuw dan? skate 2 was een beetje hetzelfde als 1 dat klopt maar dat is toch neit erg? er zijn nieuwe levels en nieuwe opdrachten, dat is toch goed? ik wil niet dat ze allemaal nieuwe modes gaan verzinnen, dat kan een spel juist verpesten, alleen nieuwe level en gebieden is voor mij goed

avatar van superdude
hmm vond de demo een beetje tegenvallen helaas

Game_Kaza
Tot zover een paar leuke veranderingen. Het voelt hetzelfde, maar de vormgeving en hall of meat zijn leuk gedaan. Wat ik het leukste vind is dat je kunt kiezen of je voor een 3rd person view gaat ov van onderen zoals de andere delen. Maar ik vind het wel zonde dat EA inplaats van een snelle dealine te hebben niet gewoon ons lekker lang laat wachten en er echt iets kollosaals van maakt. Dat is iets wat ze zo vaak doen..

Vandaag gekocht! Ben benieuwd...

Echtwaar geweldig dit spel , ik zeg
Skate 1 was leuk (3,5 krijgt ie van me )
Skate 2 was BETER (4.5 krijgt ie van me )
Skate 3 Ownt ze allemaal (5,0 krijgt ie van me)
moet je hebben als je een skater bent!

avatar van pie
pie
Leuke game!!! Ik heb 1 ook gespeeld vond ik al goed!
En deel 2 heb ik over geslagen. (denk dat je dat bij zo'n soort games moet doen.
Alleen als je op de makkelijkste stand zet heb je hem te snel uitgespeet.Dus zet hem meteen op de middelste stand.

XboxFreak720 schreef:
Echtwaar geweldig dit spel , ik zeg
Skate 1 was leuk (3,5 krijgt ie van me )
Skate 2 was BETER (4.5 krijgt ie van me )
Skate 3 Ownt ze allemaal (5,0 krijgt ie van me)
moet je hebben als je een skater bent!

dit spel is juist duidelijk de minste naar mijn mening...

pie schreef:
Leuke game!!! Ik heb 1 ook gespeeld vond ik al goed!

2 moet je zeker spelen, overduidelijk het best, 3 is het minst

avatar van Timodude
Wat ik tot nu toe gehoord heb van skate 3 is echt in een woord totaal kut. Wat zijn ze enorm dom dat ze de 2 player mode er uit hebben gehaald :O!!!!!!
Met skate 2 heb ik daar enoorm veel lol gehad en had al zin in skate 3 omdat ik dan samen met vrienden weer nieuwe level's en spot's kon ownen.
Oke dat dan een min puntje maar je heb de uitgebreide online multiplayer mode nog, JA DOEI, ALS JE ONLINE WILT MOET JE NOG IS 10,00 DOKKEN (WTF!!!!!!).

Verder ziet de 1 player mote er geweldig uit...

avatar van Timodude
Sorry er zitten een paar foutjes in mijn vorig bericht, maar kan hem op een of andere manier niet veranderen/verwijderen :S.

na 24 uur kan je je bericht idd niet meer veranderen

Misschien is na dit deel even rust geen gekke optie, maar toch, ik hou van de reeks, deel 2 had ik uit de budgetbak gevist en afgelopen week beeindigd, goede reden om het derde deel als cadeau te vragen.

Waar ik bij deel 2 in moest komen, omdat ik als die blokkades eigenlijk maar irritant vond, had ik dit bij het derde deel niet, grafisch een stuk beter dan de vorige 2 delen en de toevoegingen van de underflips en darkslides vind ik super, hopelijk wordt in een volgend deel ook aandacht besteed aan het flatland onderdeel en dan ook echte Casper- en primoslides!

Speel het nu een paar dagen en wat mij vooral opviel is dat er in het begin toch al een aantal moeilijke zaken in zitten (uiteraard ook belachelijk simpele, maar goed dan heb ik een idee in mijn hoofd en dan maak ik die opdrachten op die manier wel aantrekkelijk), waar ik niet zo maar voorbij hobbel en dat terwijl ik redelijk wat ervaring met de vorige 2 delen heb, maar ook hier geldt weer dat je na een keer of 10 op je bek gaan weer juichend op de bank gaat zitten op het moment dat het wel lukt en dat maakt voor mij de game heel fijn.

avatar van thoyouknow1980
Super tof skate board spel
Als die hard Tony Hawk fan heb ik lang gewacht met de aanschaf van Skate.
Nu een paar weken verder,kan ik concluderen dat dit net zo leuk is als Tony's games.
Het enige minpuntje vind ik de Flick It controls,dit is gewoon te gevoelig
Vaak zit ik er net naast als ik een truc wil uitvoeren,dat vond ik beter werken bij de Tony games.
De game play is echter verslavend leuk,en je hebt veel coole spots en skate parken
Je kunt ook je eigen levels maken,en je eigen speelbare karakters ontwerpen.
De algehele sfeer van de game is dope en straalt niets dan liefde voor de skaters scene uit
Goooo Skate it!