Painkiller: Resurrection (2009)

PC / Xbox 360
Action / Shooter

Ontwikkeld door Homegrown
Uitgegeven door JoWooD en DreamCatcher

In Painkiller: Resurrection kruipt de speler in de rol van Wild Bill Sherman, die aan het begin van het spel door een explosief wordt opgeblazen. Hierna belandt hij in het vagevuur, waar een oorlog tussen de hemel en de hel gaande is en waarin Sherman een sleutelrol zal spelen. Nieuw aan Resurrection is dat er gekozen mag worden aan welke zijde van het conflict Sherman staat. Daarnaast is er een online co-op modus, waarbij de game samen met een vriend valt te spelen en zijn er een groot aantal andere multiplayermodi aanwezig.

Xbox 360 release staat gepland voor 2010. Bij mijn weten dus alleen nog maar voor PC beschikbaar.

avatar van MrDrx
ik geloof dat ik deze heb gespeeld ergens in augustus 2009 op de pc...leek mij meer fan-made dan official game.

avatar van baafeurus
volgens PC Gameplay is dit spel echt vreselijk

avatar van TonyTHorror
Dat zal de ''objectief'' recensent vast luidkeels beamen, maar dit is puur fanvoer en aan hun eisen moet het uiteindelijk voldoen.

Bunnyhoppen voor gevorderde. Lekkere nonsense game die in de tijd stil is blijven staan. Nog steeds die exacte Serious sam-achtige gameplay. Deze Painkiller licensie is echt geen steek verandert. Ook de graphics niet, om eerlijk te wezen.

Maar gameplay vervaagt niet zo snel en ik blijf me er kostelijk mee vermaken. Hordes vijanden, leuk arsenaal aan wapens en weinig tot geen verhaal. Pure arena-slaughter-madness. Dikke 3.5 en ik speel weer lekker verder

avatar van JustMike
kan iemand misschien het spel Painkiller: Redemption op GM zetten.

avatar van Ricxz92
Dat kan je zelf toch ook doen?

avatar van JustMike
denk et niet, ik heb altijd problemen met het plaatje en wordt het niet goed gekeurd
en ik weet nog niks over het spel.
de developer enzo niet. en de uitgever niet.