Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard (2008)

Alternatieve titels: Yggdrasil Labyrinth II: The Holy Grail of Kings | Etrian Odyssey II HD

Nintendo DS / Nintendo Switch / PC

Ontwikkeld door Atlus en Lancarse
Uitgegeven door Atlus en Sega

Ga de lucht in naar High Lagaard, een mysterieus kasteel achter de wolken. Stel een team van helden samen, onthul het mysterie van de kolossale Yggdrasil-boom en ontdek de waarheid over de stad! Stel je eigen party samen uit twaalf verschillende heldenklassen en beklim de Yggdrasil-boom om de wolken te bereiken en de waarheid van High Lagaard te achterhalen.

avatar van Princess Piranha
Oh vet, wist niet dat er een deel 2 was. Niet dat ik deel 1 wel gespeeld heb... maar lijkt me wel een interessante game.

avatar van FlorisV
Ik keek even de trailer omdat hij in de Humble Bundle van januari zit. Echt een flashback naar oude spellen zoals Darkmoon en Lands of Lore II. Maar dan in een Manga/Anime jasje. Ziet er leuk uit.

FlorisV schreef:
Ziet er leuk uit.

Is erg leuk. Heb het origineel op de DS en het een heel fijne, charmante dungeon crawler. Ik ben zelf aan het wachten om de hele trilogie binnen te halen op de Switch voor een prijsje vanwege het handheld gegeven. (Niet dat ik de humbel bundel skip).