Syberia 3 (2017)

PC / Macintosh / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch
Adventure

Ontwikkeld door Microïds
Uitgegeven door Microïds en Anuman

In dit nieuwe avontuur gaat Kate Walker weer op pad. Na door Europa te hebben gereisd in deel één en twee, zal ze haar zoektocht naar de uitgestorven mammoeten voortzetten. Dit leidt haar naar een wereld op de grens van realiteit en fantasie, waar uitgestorven dieren nog rondlopen.

avatar van Shangri-la
Mooi, hier kijk ik naar uit. De vorige twee delen zijn mij ook erg goed bevallen dus verwacht hier veel van.

avatar van Hadouken
Kijk ik erg naar uit! Hoewel het einde van deel 2 zeker al bevredigend was. Maar beide games waren pareltjes, dus ik verwacht er veel van. Het plaatje is trouwens van deel 1.

MikeMannuh
Toen ik deel 1 de eerste keer speelde vond ik de gameplay maar erg traag en irritant. Ben toen ook redelijk snel gestopt. Daarna bij deel 2 nog maar eens geprobeerd, waarbij ik de gameplay iets vlotter vond gaan en ik ook heel snel in het verhaal werd meegetrokken. Na het uitspelen van 2 toen toch ook deel 1 maar helemaal uitgespeeld en ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb. De verhaallijn in deze games is een van de meest meeslepende die ik tot nu toe in een game heb mogen ervaren.

Ik heb verder nog helemaal niets van deze game gehoord en zag hem dan ook net met grote verbazing bij de updates staan! Zie hier erg naar uit!

Is het al bekend wanneer hij uitkomt. Hij zou in 2010 al uit hadden moeten komen.

avatar van Hadouken
Dadelijk maar weer eens de eerste twee delen spelen. Hoop toch echt dat deze ooit nog gaat komen, en dan vooral niet tegen gaat vallen na zoveel jaren uitstel en onduidelijkheid.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Shangri-la schreef:
Mooi, hier kijk ik naar uit.

Bijna acht jaar later is het dan eindelijk zover!

Nieuwe trailer.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Ken de eerdere delen niet maar lijkt me heel gaaf!

Squall Lionheart schreef:

Bijna acht jaar later is het dan eindelijk zover!

Nieuwe trailer.
Ja mooi, die ga ik binnenkort scoren. Ziet er prachtig uit.

avatar van Dopa
Ben benieuwd naar de gameplay van dit spel, naar de ' levendigheid' van de game-wereld, naar de aard van de puzzels en hoeverre dit derde deel daarin zal verschillen van de eerste twee delen.

avatar van Shangri-la
Wat een sof, ik had gehoopt op een leuk vervolg maar valt dit even tegen zeg. Het spel zit vol met bugs, speelt niet lekker en de puzzels en het verhaal valt ook enigszins tegen. Nee dit niet de kwaliteit die ik gewend ben van de vorige Syberia games.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
He jammer...

Was er al een beetje bang voor na de vele delays en de dubieuze, weinig onthullende trailers.

Inderdaad best jammer. Wordt overal best matig ontvangen blijkbaar. Wordt dus gewoon een (deep) sale voor mij. Gelukkig zijn er wel voldoende andere prima graphic adventures beschikbaar momenteel (Silence, Thimbleweed Park, de re-master van Full Throttle, en ook What Remains of Edith Finch zag er best veelbelovend uit.).