Modern Warfare: Mobilized (2009)

Alternatieve titel: Call of Duty: Modern Warfare: Mobilized

Nintendo DS

Ontwikkeld door n-Space
Uitgegeven door Activision

Modern Warfare Mobilised is de modern warfare 2 versie voor de DS. De game heeft een ander verhaal dan de consoleversies. Naast de campagne is er ook een arcade-modus. Hierin strijd je tegen de klok om de hoogste score te halen. Naast deze twee modussen is er tevens een online modus aanwezig en is er een survivalmodus waarin je het zolang moet overleven tegen verschilllende vijanden.

z.henjaly
Ik snap echt niet dat ze dit spel op de DS uitbrengen ipv op de psp

avatar van 1993dulmen
Omdat nintendo de rechten koopt ofzo. It's all about the money

avatar van Princess Piranha
z.henjaly schreef:
Ik snap echt niet dat ze dit spel op de DS uitbrengen ipv op de psp

Waarom niet? Als je kijkt naar Metroid Prime Hunters, dan werken shooters erg goed op de DS.

En grote kans dat het alsnog naar de PSP komt later. Kijk maar naar GTA Chinatown Wars, die was eerst ook alleen voor de DS.

avatar van Awake78
Lijkt mij ook niks, maar laten we inderdaad niet te snel oordelen (zoals 1 iemand al gedaan heeft zo te zien)...

z.henjaly
Princess Piranha schreef:

Ik vind shooters op handconsoles sowieso niet lekker spelen vooral 1st person niet.

Ik bedoelde eigenlijk dat ze uit de psp meer grafisch uit kunnen halen dan die paar pixels die de DS heeft.

avatar van kiekena
wat een slechte graphics vergeleken die andere.

avatar van Rujar
Maar dit zijn toch ook niet echt games voor de DS. Je ziet op de Wii ook al dat dergelijk games niet echt lopen.

avatar van JustMike
0,5
niet leuk, maar ja een shooter voor op de ds