menu

Milon's Secret Castle (1986)

mijn stem
0,75 (2)
2 stemmen

Game Boy / Nintendo Entertainment System / Nintendo Wii / Nintendo 3DS
Platform
single player

Ontwikkeld door Hudson
Uitgegeven door Hudson

Milon woont in een land waar de mensen muziek gebruiken als communicatiemiddel. Milon heeft echter niet die gave om zo te communiceren. Hij vraagt zich vaak af waarom hij de enige is die niet het vermogen heeft om via muziek te communiceren. Op een dag besluit hij door het land te reizen om op zoek te gaan naar mensen die net zoals hem zijn. Voordat Milon vertrekt, gaat hij eerst nog naar het kasteel van Koningin Eliza. Precies op het moment wanneer Milon arriveert bij het kasteel, worden de mensen aangevallen door de boze krijgsheer Maharito. Maharito berooft de mensen van hun instrumentenen bezet het kasteel. Eliza word ook ergens gevangen gehouden in het kasteel. Het is nu aan Milon om de instrumenten van de mensen terug te krijgen en de koningin Eliza te redden.

zoeken in:
avatar van rustugan
1,0
Qua verhaal is het prachtig en zou het gelijk 1 van mijn favoriete nesgames behoren, maar gameplay was me niet bijzonder genoeg.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:05 uur

geplaatst: vandaag om 00:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.