TouchMaster (2007)

Nintendo DS
Puzzle

Ontwikkeld door Midway
Uitgegeven door Midway

Touchmaster DS bevat 23 klassieke Touchmaster games. In een brede selectie van kaartspellen, puzzels en vaardigheden gebaseerde uitdagingen maak je perfect gebruik van de touchscreen en de stylus op de Nintendo DS. Het spel bevat de volgende minigames: Gem Slide, Crystal Balls, Hot Hoops, MahKi, Mah Jonng Pairs, Pond Kings, Pairs, Target 21, 3 Peak Deluxe, Pyramid 13, Power Cell, Solitaire, Artifact, 5 Star General, Double Take, Go Wild, Up Lift, Times Square, Word Search, Triple Elevens, Trivia, Pick Up Six en Wordz.

neo (crew)
Touchmaster is zo'n verzameling van games die weinig interessants biedt. Van alle titels is de enige van hoge kwaliteit Pairs, waarbij je twee dezelfde cijferblokken moet wegtikken. Zeer verslavend en noemenswaardig. Van de overige varieert de kwaliteit van een gimmick (voor 2 seconden prima) tot aan te spelen voor korte duur. Naast Pairs, zijn het vooral de puzzle games die nog het beste overeind blijven.