Super Paper Mario (2007)

Nintendo Wii
Platform / RPG

Ontwikkeld door Intelligent Systems
Uitgegeven door Nintendo

Het is weer eens aan Mario en Luigi om de ontvoerde Princess Peach te redden. Dit maal kun je als speler de twee dimensionale wereld echter regelmatig in 3D bewandelen, waardoor je de loodgieters langs anders onoverkomelijke obstakels kunt loodsen.

avatar van Dexter
Zijn dit de originele levels uit Mario 1,2 en 3 in 3-D of nieuwe levels?

avatar van kArIzMa_TuRk
nieuwe, waarschijnlijk..

neo (crew)
Nieuwe. De beelden die ik er van zag waren werkelijk oogverblindend. Je kan tijdens de game van 2d naar 3d wisselen. Ken alle Mario games van na de N64 niet, maar dit is toch wel weer een enorme nieuwe (briljante) stap!

avatar van Artifact
Mee eens. Erg innovatief is Nintendo weer geweest. Het hoeft van mij persoonlijk niet allemaal orgineel te zijn, maar ''hell yeah'' wat pakt het hier goed uit. Dit nieuwe systeem geeft een hele andere wending aan de gameplay

avatar van JohnWilliams
Is hij al te koop ergens?
Niet voor de Wii.

avatar van Artifact
Vertel maar eens DoraRing ...

neo (crew)
De Europese release is rond begin september.

oké bedankt.

avatar van paulisdik
Ik vind wel jammer dat Super Mario spellen niet wordt uitgebracht
op de PS3.

avatar van Bart Tönjann
Wow, Princess Peach word ontvoerd... origineel!
Aan de ene kant wel grappig dat dat steeds gebeurd maar het riekt ook wel extreem erg naar uitmelkerij. Er zitten veel goeie Mario spellen tussen hoor, maar de hele serie is zo'n uitmelkerij aan het worden...

neo (crew)
Uitmelkerij? De Mario reeks is de enige die nog steeds na zoveel jaren zo goed doorrolt met zoveel grandioze spellen. Ik zie geen dalende lijn in kwaliteit.

avatar van Bart Tönjann
Kwaliteit blijft wel goed ja, maar ik word gewoon een beetje moe van al die vervolgdelen zoals de eeuwige Mario Party. En eigenlijk voegen ze steeds niet veel nieuws toe. Ik zeg niks over de kwaliteit, dat is goed ben ik met je eens.

neo (crew)
Had dan eentonig gezegd, want uitmelkerij is geen sprake van Ik denk dat zelfs die Mario Party eens naar een compleet nieuw level getild zullen worden.

Eentonig dan

avatar van paulisdik
Is dit spel gelekt of zo want DoraRing heeft nu al gestemd.

avatar van sxesven
Technisch gezien kan 'ie gestemd hebben, want enkel hier is deze game nog niet uit (in de VS was 'ie er bijvoorbeeld al in april, meen ik). Maar ja, dan nog.

avatar van JohnWilliams
Ook Car-freak heeft gestemd, terwijl hij nog moet uitkomen. Hoe kan dat nou, het kan natuurlijk wel dat hij in andere landen uit is gekomen.

Bart Tönjann schreef:
Eentonig dan

Bart & neo hebben allebei gelijk, neo omdat het spel inderdaad héél erg goed loopt en Bart omdat Peach weer ontvoerd word .

avatar van René.
paulisdik schreef:
Is dit spel gelekt of zo want DoraRing heeft nu al gestemd.
n amerika is hij al een aantal maanden uit.

en Peach wordt samen met luigi en bowser een character waar je mee kan spelen.

avatar van JohnWilliams
Leuk dat je ook met Peach kan spelen!

avatar van René.
Dat is wel een droom die uitkomt ja.

avatar van Bart Tönjann
Ik had liever met Peach in een 3d spel gespeelt (Hier zitten dan ook wel 3d gedeeltes in, maar het blijven figuurtjes van papier natuurlijk).

Maar dat is wel een leuke toevoeging ja, al is het niks nieuws. Er is zelfs een spel waar ze de hoofdrol in speelt.

avatar van JohnWilliams
Inderdaad en die staat ook al op de site: http://www.gamesmeter.nl/ga...

Een topper als je het mij vraagt!

avatar van Princess Piranha
Ik verheug me erg veel op deze game! Deel 1 en The Thousand Year Door waren geweldig. Jammer dat de omgeving een andere look gekregen heeft, maar het is aan de andere kant ook tegelijk weer wel leuk. Weer een keertje iets anders!

Hopelijk kan Mario weer in een vliegtuigje veranderen. ^^

avatar van JohnWilliams
Hij kon toch ook in een heli veranderen? Of is dat een ander spel?

JohnWilliams schreef:
Hij kon toch ook in een heli veranderen? Of is dat een ander spel?

Uhm, Yoshi kan in een helicopter veranderen in Yoshi's Island...

avatar van JohnWilliams
Oh ja ik ken ook zoveel Nintendo spellen dat ik soms de draad kwijt ben

Muffinhead
JohnWilliams schreef:
Leuk dat je ook met Peach kan spelen!

Peach was al korte momenten speelbaar in de vorige twee Paper Mario's, je moest korte opdrachten met haar doen tijdens de hoofdstukken door.
ook was ze een van de vier speelbare karakters uit Super Mario Bros twee, en ze heeft inmiddels een eigen game op de DS.

Dat weet ik allemaal Muffinhead
Maar je vergeet ook nog de Mario Party's waar ze ook bespeelbaar is. Inderdaad heeft ze ook haar eigen DS Game:"Super Princess Peach". Daar moet zij Mario redden. Ik hoop altijd dat je Peach kan spelen omdat ik haar wel grappig vind enz. vele malen leuker dan Daisy in elk geval.

Dat weet ik allemaal Muffinhead

YEAH!!! Hier, een koekje voor jou.

Maar Muffinhead had het over de singleplayer games. Als je Mario Party noemt dan kan je gelijk de hele mikmak ook opnoemen eh?