Attack of the Killer Tomatoes (1991)

Nintendo Entertainment System
Platform

Ontwikkeld door Imagineering
Uitgegeven door THQ

Professor Gangreen heeft een Doomsday Tomaat gecreëerd. Dit is een enorme Tomaatraket die er voor moet zorgen dat de stad San Zucchini vernietigd word. Jij ,Tsjaad Finletter, moet de snode plannen van Gangreen zien te stoppen.

avatar van Mega Man
Vaag spelletje dat ik indertijd samen kocht met het superieure Mega Man 2. Naast 't feit dat ik de Duitse versie had van deze game kon ik ook nooit verder komen dan die fabriek waarin een stier-tomaat over de grond heen raast en op een hoger niveau met rolbanden belaagd werd door een robot met één arm. Ook wel merkwaardig dat sommige bazen niet eens te verslaan zijn zoals Ketchuck in 't riool-gedeelte van 't spel.

avatar van FunkStarr
Voor de tijd wel grappig, maar gameplay is niet echt super.