O.D.T. (1998)

Alternatieve titel: Escape... Or Die Trying

1 stem

PC

Ontwikkeld door Psygnosis
Uitgegeven door Psygnosis, Piko en Bleem!

In de wereld genaamd Tonantzin is een epidemie uitgebroken. Calli, één van de twee belangrijkste steden van Tonantzin, lijdt hier het meeste onder. De autoriteiten hebben besloten dat de enige hoop voor de stad de magische krachten van de groene parel is. Niemand herinnert zich de oorsprong van de groene parel, maar de heilzame bevoegdheden zijn gekend door de eeuwen heen. Aan jou de taak om de parel en de stad te redden van de epidemie.

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Omwille van de grote verschillen staan O.D.T. voor de Playstation en de PC nu apart op de site.

gamelord
Nog bedankt winkelwagentje, de psx versie heeft echt tot confusion geleid. heb ook flink moeten zoeken voor de oplossing.