menu

Mortal Kombat: Unchained (2006)

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

PlayStation Portable
Fighting
single player / multi player

Ontwikkeld door JGI
Uitgegeven door Midway

Voor het eerst komt de Mortal Kombat serie als volwaardig spel naar de PlayStation Portable in de vorm van Unchained. Samen met een aantal oude bekende vechters, maar ook met nieuwelingen, vecht je gevechten op leven en dood. Natuurlijk zijn de bloederige fatalities en de death traps aanwezig. De hoofdmode is de Arcade Mode, waarbij je af moet rekenen met een groot aantal vijanden achter elkaar. Nieuw voor de PSP versie is de Endurance Mode. Het spel is tegen een vriend te spelen en als je daar even genoeg van hebt is er ook nog Mortal Kombat schaken en Puzzel waar je je mee kunt vermaken.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
Weeral een raar game, dat ik vandaag voor het eerst gespeeld heb, maar deze keer is het raar omwille van de combinatie aan spel-elementen. Een deel is MK zoals het alom bekend is, namelijk gevechten tot de dood hun scheidt. Maar een ander, behoorlijk groot deel wordt in beslag genomen door een puzzel spel en een schaak-game.

Al dat werkt verbazend goed, heb me er deze namiddag al goed mee vermaakt, en er lijkt ook heel wat content in deze game te steken.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Grovonion schreef:
en er lijkt ook heel wat content in deze game te steken.

Je bedoelt natuurlijk Kontent

avatar van Grovonion
3,5
Tuurlijk, extra koole Kontent

avatar van Sinner
Grovonion schreef:
Tuurlijk, extra koole Kontent


En bovenal...gratis Kontent. In 2021 had je hier zeker 3 season passes of DLC bundels voor nodig gehad. Want inderdaad, zowel Unchained, Deadly Alliance als Deception hebben best veel dingen om extra te unlocken en erg leuke speciaaltjes. (zoals in dit geval de tetris kloon! En in een van de latere delen die kart racer).

Dit is er eentje die ik me vroeg of laat ook weer opnieuw opduikel voor de PSP (destijds verkocht) want MK V, VI en VII (en aldus ook dit tussendeel voor de PSP) blijven gewoon erg lekker spelen imo.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:45 uur

geplaatst: vandaag om 14:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.